Az normális ha bölcsességfog húzás után (érzéstelenítő hatása elmúlt) nem fáj?
Figyelt kérdés
Tegnap kihúzták mind a kettő felső bölcsességfogam,pár perc volt az egész,a vérzés is kb 3órával utána elmúlt, utána kis fejfájás de vettem be algopirint utána semmi fájdalom,estére biztonság kedvéért egy cataflam-ot bevettem,de egyáltalán nincsenek fájdalmaim és annyi rosszat olvastam meg mindenki borzong ettől hogy mennyire fáj. Az arcom kb 3x akkora lett,mint egy nagy lufi de ennyi.#gyógyszer #orvos #fog #fájdalom #bölcsességfog #fogorvos #foghúzás #Cataflam #Algopyrin #arcduzzanat
2016. júl. 15. 08:59
1/3 anonim válasza:
A finoman, és nem roncsolva távolították el a fogadat, nem fáj a sebhely. Az arcodat meg borogasd be állott vizes ruhával.
2/3 anonim válasza:
Szia!:)
Nekem is szerdán húztak egy fogamat (nem bölcsességfog) és én se éreztem semmit pedig annyira be voltam parázva hogy amikor odaértünk majdnem elkezdtem a félelemtől sírni. Én is annyi dolgot olvastam utánna és hogy mennyire fáj majd még ilyenek de semmi se volt. Szerencsére még csak fel se dagadt. Fájdalomcsillapítót se vettem be és TÙLÉLTEM. Mikor kijöttem a rendelőből úgy meg könnyebültem:)))
3/3 anonim válasza:
A felső bölcsességfogaknál szivacsosabb, puhább a csont, amiben vannak, így azok eltávolítása általában nem bonyolult és a gyógyulás sem vészes. Nekem mégcsak fel sem dagadt.
Az alsó, na az más tészta. Sokszor még csak ki se lehet szedni egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!