Ez normális? Volt hasonló érzésetek?
Figyelt kérdés
38hetes elmúltam, szokott mensiszerű fájdalmam lenni, de a hüvelyembe, meg a méhszájamnál érzek benyilallásokat, mintha késsel, v tűvel szurkálnának. Tegnap voltam dokinál, azt mondta h normális, de én még senkitől nem hallottam, h ilyen volt neki. :( és eléggé kellemetlen, sőt... :(2010. jún. 12. 14:58
1/4 anonim válasza:
Szia!Én most töltöm be a 38.hetet,és most várom a harmadikat!Nekem is szoktak lenni a hüvelyemben és a méhszájamnál kis nyilallások,volt olyan nap,hogy többször is előfordult de vannak napok amikor semmi.szerintem a szervezet készül a szülésre.Nekem eddig egyik terhességemnél sem volt ilyen.A menszi szerű fájdalom elvileg már lehet jóslófájás,de nekem egyiknél sem volt!
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! akkor nem vagyok egyedül :) picit megnyugodtam, mert ilyenről még tényleg nem hallottam.
2010. jún. 12. 15:41
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt az első babánál főleg, most nem annyira de azért most is előfordult. Nem egyedi. :) Kitartás. :)
4/4 anonim válasza:
Jah és 40+1es vagyok, és még a nyilalás fájások ellenére semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!