Mennyi ideig fáj, és váladékozik a császáros seb?
engem két hete császároztak és még mindíg szivárog a
genny belöle! Ez normális? Másnak hasonló problémája
volt-e?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 15:31
1/10 anonim válasza:
Nekem is volt, nekem azt mondta a doki hogy naponta többször kenegessem betadinos gézzel, illetre neomagnol (recept nélkül lehet venni ezt is) bogyót oldjak fel egy liter vízben (fertőtlenít) és azzal mossam, öblítsem este. Ja és azt is mondta hogy próbáljam -amennyire tudom, és még nem tojok be a fájdalomtól- kinyomni belőle a gennyet. Kb. 3-4 nap alatt elmúlt nekem. Egyébként ez normális, ha előfordul ha nem.
2009. aug. 4. 15:34
2/10 anonim válasza:
Nekem igazán 2 hétig volt fájó érzésem, de ez minden nappal jobb lett.Viszont semmi problémám nem volt, nem váladékozott a seb.
Hívd fel az orvosod ha van.Inkább kérdezd meg, mert szerintem már nem kéne váladékoznia.
2009. aug. 4. 15:35
3/10 anonim válasza:
1. vagyok: még annyit hogy nekem kb. 2 hétig semmi baja nem volt a sebemnek szépen gyógyult, egyik napról a másikra gennyedt be. De utána a fenti módszerrel pár nap alatt elmúlt.
2009. aug. 4. 15:37
4/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem egyáltalán ne váladékozott mert műtét utén kaptam bele egy csövet ami kivezette a cuccot.Örökké hálás leszek a dokimnak emiatt mert így nagyon hamar gyógyult a sebem pedig kövér vagyok és ott pont összeér a hasam.Mindeképpen bbeszélje a dokiddal mert ennyi idő után nem szbadna váladékoznia.
2009. aug. 4. 15:39
5/10 anonim válasza:
Sajnos nekem 6 hétig tartott, mire kezdett helyrejönni. Kétszer olyan csúnyán begyulladt és feltelt gennyel, hogy fel kellett nyitni.
Ha csúnya, és nagyon fáj, illetve meg van duzzadva,valamint, ha lázas vagy irány az orvos!
2009. aug. 4. 15:40
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem normális.
A fiam 2 hetes volt,amikor észrevettem,hogy nagyon gyengén szivárog a sebemből valami bűzös folyadék.
Visszamentem a klinikára,ahol szültem,kaptam rá antibiotikumot,Betadinos tusfürdöt és krémet.
Mutatsd meg a dokinak!
1 éves nagyfiú anyukája
2009. aug. 4. 16:49
7/10 anonim válasza:
Juj ez de durva!!! :S Engem is császároztak 10 napja, de nekem eddig semmi problémám nem volt sebemmel még csak nem is fáj, már az első nap szaladgáltam a folyosón a kórházban... Remélem nekem nem lesz ilyen gennyes, mert be fogok tojni az ijedtségtől amilyen parás vagyok. :S
2009. aug. 4. 18:24
8/10 anonim válasza:
Szia! Nekem 2 császárom volt. Az elsőnél semmi gond, a másodiknál "csak" annyi, hogy a vágás bal oldala picit szétnyílt és kicsit be is gyulladt. Nem mentünk be a kórházba, betadinnel kentük és gézlapot tettünk rá. Mikor mentem a 6 hetes kontrollra, ami 8 hetes lett..akkor megemlítettem a dokinak..egyből azt mondta, hogy miért nem mentünk be azonnal...stb. Szóval kaptam a fejemre. Szerencsére semmi gond nem volt. Szerintem te is hívd fel a dokidat, jobb ha megnézik.
2009. aug. 4. 19:35
9/10 anonim válasza:
Engem is csaszroztak decemberben(elso volt)de nallam semmi ilyen men volt.! hetig voltam korhazban(nallunk ez a szokas),minden nap atkotoztek es bekenegettek valamivel,de nekem nem valadekozot es inkabb addig fajt mig a varras benne volt.
2009. aug. 4. 21:16
10/10 anonim válasza:
Mik ezek a rémtörténetek???jujjjjj:(engem 6hete császároztak,de nem is mondták,hgy esetleg gennyezhetne!2hétig fájdogált,de mostmár nagyon szép a seb,se feldagadva,se begyulladva nincs!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!