Milyen ékszert illik venni a feleségnek a szülés alkalmából?
A fülbevaló, karkötô és a nyaklánc közül gondoltam valamire, mert a gyûrûit a múlt héten levette. Azt mondta, vizesednek az ujjai.
Természetesen együtt neveljük majd a picit és kiveszem a részem. Nem gondolom, hogy ez vagy-vagy kérdés, az ékszer egyfajta plusz, ajándék. Szerintem szép gesztus.
Ismered a Pandorat ?
Szerintem orulne neki !
Szép gesztus ez?
Pl apukám a születésemkor és azóta is minden évben a szülinapomon ad anyukámnak 1 szál vörös rózsát és megköszöni, hogy vagyok - szerintem ez jelenti a szép gesztust, az ékszer inkább 'nincs ötletem nesze egy fux mert akkor menő vagyok'kategória
A Pandorát meg fogom nézni, köszönöm a tippet.
Ez nem bizsu ugye? Minôségi ékszert szeretnék.
Kerdezo, nem, a Pandora minosegi ezust ( aranyban is van ) . Olyan, hogy veszel egy alapkarkotot, es utana bovitheted charmokkal ( kis medalpk vagy hogy nevezzem) . Evszakonkent van uj kollekcio, es vannak alkalmakra valo.
Pl. En apukamtol kaptam egyik karacsonyra, sajnos mar meghalt, de minden evben karacsonykor veszek magamnak ra egy ilyen medalt, mintha o vette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!