Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Második császárm. Után nehezebb?

Második császárm. Után nehezebb?

Figyelt kérdés

Első után, amint kikerült a drain, nagyon hamar felépültem. Masodik nap siman jottem-mentem. Az ágyból felkelés is harmadnapra teljesen jól ment.

De a szobatarsam nagyon kivolt tőle, azt mondta az elso se volt leanyalom, de igy h neki mar a masodik, rosszabbul viseli.

Kerdeztem,hogy ez mindenkinel igy van? Szerinte igen.:/

Jo hat ha nehezebb, majd túlélem, de ti hogy voltatok ezzel?

2018. aug. 2. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Ezt egyszer én is megkérdeztem, mert én is a másodikat várom és ugyanígy voltam, mint te.

Akkor olyanok válaszoltak, akiknek a második inkább könnyebb volt, de rosszabb biztosan nem.

Hát reménykedjünk :)

Az orvosom egyébként annyit mondott az elsô után, hogy amikor megy össze a méh, az minden szülés után egy kicsit fájdalmasabb, de ez nem a császár miatt van, mindenkinek az.

2018. aug. 2. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A második császárom kevésbé volt fájdalmas, sokkal hamarabb felépültem, elmaradt a brutál fejfájás, ami az elsőnél megvolt, viszont cserébe az addig lapos hasamból elég csúf kötény lett. Még mindig nem tudom megmondani, melyik a jobb. :)
2018. aug. 2. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kevésbbé fájt. Másnap már leguggoltam a nagytesót megölelni.

Kötényhasam sem lett.

2018. aug. 2. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A második császárral nekem ikrek születtek. Nehezebben álltam először talpra, majdnem 24 óra kellett. Utána viszont már semmi különbség nem volt a felépülés ütemében. Valószínűleg nálam az is befolyásolta az első órákat, hogy a két lepény miatt nagyobb lehetett a vérveszteség, ezért voltam gyengébb, szédükékenyebb.
2018. aug. 2. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Második sokkal könyebb volt! Az első felkeléstől kezdve minden! Én is a nagyhoz leguggoltam másnap megölelgettem, szeretgettem.

Ezeket az első császárnál képtelen lettem volna!

2018. aug. 2. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A méhösszehúzodások nekem nagyon fájtak 2. császár után kb. 3 napig brutális volt, viszont csak hanyatt fekve. kb. 2 hét kellett mire minden helyreállt
2018. aug. 2. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehezebben viseltem de nem volt annyira vészes. A lényeg hogy ne hagyd el magad és sokkal hamarabb felépülész. Én a második műtét után a 4. nap már lépcsőztem. Ne parázz rá annál rosszabb!
2018. aug. 2. 16:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Ikrek utan azert nem csodalom!:))

Koszi ,hogy leírtátok ezeket,annyira nem parázok, inkabb érdeklődtem.

2018. aug. 2. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!