Könnyebb volt a második szülés, mint az első vagy nehezebb?
Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 11:38
1/13 anonim válasza:
Nehezebb mert indított volt, majd császár lett a vége
De ez azért nem törvényszerű! (szerencsére)
2/13 anonim válasza:
1 órával rövidebb volt, de nehezebb és jobban fájt!
3/13 anonim válasza:
Könnyebb is és nehezebb is. Könnyebb abban, hogy sokkal gyorsabban lezajlott (első 15 óra volt a vajúdás + a szülés összesen, a másodiknál mindennel együtt kb. 4 óra, vagy még annyi sem). Nehezebb abból a szempontból, hogy sokkal intenzívebb, erősebb fájásaim voltak.
Könnyebb volt még abból a szempontból is, hogy az elsőnél volt gátmetszés, a másodiknál sikerült a gátvédelem, gyorsabb volt a regenerálódás utána.
4/13 anonim válasza:
Könnyebb volt, gyorsabb és kevésbé fájdalmas.
5/13 anonim válasza:
Nekem az elsőt indították, úgyhogy igen, nekem sokkal könnyebb volt a második. Az összehúzódások utána viszont erősebbek voltak.
6/13 anonim válasza:
Hála Istennek, programcsászár volt, nem kellett vajúdnom. :)
7/13 anonim válasza:
Nekem a 2-dik nehezebb volt, a vajúdás is hosszabb volt és fájdalmasabb és maga a szülés is!
8/13 minike128 válasza:
könnyebb...nekem az első császárvolt 3 napig vajludtam..a másodikkal elkezdőttek itthon a fájások este féltizenkettőkor és meg lett reggel 6:15-re de szinte felse vettem..
9/13 anonim válasza:
Mindenki le van pontozva! Csodálatos! :D
10/13 anonim válasza:
A második jobban fájt, de összességében könnyebb volt, és rövidebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!