Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni első menstruáción...

Szülés utáni első menstruációnál tampon?

Figyelt kérdés
7 hete szültem. A kontrollon minden rendben volt. Mindig is tampon párti voltam, igazi katasztrófa volt a gyermekágyi vérzéskor a betét..
2017. máj. 19. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondtak, hogy lehetoleg az elso menstruacional meg ne hasznaljak tampont. En is utalom a betetet, de inkabb megfogadtam a tanacsot. De tobb helyen is olvastam olyat, hogy 6 honapig nem a legjobb szules utan a tampon. Elso szulesem utan 11 honappal jott csak meg a mensi. De a masodik utan bizony joval hamarabb. Az elso menstruaciot kiveve tampont is hasznaltam.
2017. máj. 19. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta a doki hogy 6 héttel szülés után már szabad tampont használni, én is azt használtam az első menzeszemkor, ami amúgy 3 hétig tartott sajnos.
2017. máj. 19. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok, irtózom a betettől. Amikor túl voltam a 6 hetes kontrollon mondta a doki hogy lehet tampont is használni. Januárban szültem áprilisban már megjött rendesen és tampont használtam, semmi gond nem lett.
2017. máj. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!