32hetes vagyok első babámmal mostanában nagyon feszül a hasam meg néha olyan megakar jönni érzésem van meg feszül a hüvelyem mint mikor pl: rosszul van felhelyezve a tampon vagy tele van mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 15:32
1/5 anonim válasza:
A baba egyre súlyosabb és kezdi nyomni az alsó szerveket ahogy rájuk nehezedik (pl méhszájat is). Ez teljesen normális. Van akinek nagy fájdalmai is vannak ettől, vagy elzsibbad. Ha kellemetlen, akkor érdemes kicsit lefeküdni, vagy testhelyzetet váltani ilyenkor.
2/5 anonim válasza:
Ne aggódj, semmi komoly egyszerűen nyomja a pocaklakó!Már helyezkedik szépen be a kicsi feje. Ha tényleg nagyon fáj akkor pihenj amennyit csak tudsz. Boldog babavárást és könnyű szülést
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen érzésem, de én azt hittem ez a nyitott méhszájam miatt van. Nekem a baba nagyon korán fejvégű helyzetben, és eléggé lent volt, sétálás közben gyakran alá kellett támasztanom a hasamat a kezemmel, mert nagyon kényelmetlen volt. Nem akarlak megijeszteni, de én egy hónappal előbb megszültem, mint kellett volna.
4/5 A kérdező kommentje:
igen nekem is úgy fekszik szinte elejétől kezdve és lent is van én is így vagyok vele ha sétálok vagy szúr a hasam vagy eszül annyira hogy meg kell állnom nekem legutóbb még azt mondták hogy teljesen zárva a méhszájam remélem nem fogok hamarabb szülni de mit tehetnék?
2012. febr. 2. 09:46
5/5 anonim válasza:
Nincs már elég helye. Mindent nyom. Ez ilyen, teljesen normális :-) Jól van, ettől még nem valószínű, hogy előbb szülsz. A végefelé már nem tud annyi vízben lubickolni mint az elején. Pihenj, gondolj arra, hogy utána évekig nem fogod tudni kialudni magad és kezdődnek az éjszakázások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!