Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egyre több a 4 császáros...

Egyre több a 4 császáros anyuka. Nem az az ajánlás, hogy 3 császármetszés után, ha lehet, ne legyen több baba?

Figyelt kérdés

Nem kötekedés, csak kíváncsiság.

Még 4 éve, amikor ez első császáromra betoltak a műtőbe, azt mondta a szülésznő, hogy 3 császárt ,,engednek".

2018. júl. 16. 09:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Na igen, tudom, önrendelkezési jog, meg minden. Sajnos, pedig ez elég nagy kockázat.
2018. júl. 16. 10:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Az adott nő adott méhének az állapotától függ. És ma már nem úgy megy a császár mint 30 éve, egyes eü dolgozók meg igencsak le vannak ragadva...

Két 5 császáros anyukát ismerek, és több négy császárosat. Utóbbiak is azt mondták, hogy simán lehetne még, de ők annyit terveztek.

2018. júl. 16. 10:51
 13/20 anonim ***** válasza:
12%
semmiféle ilyen ajánlás nincs.
2018. júl. 16. 11:02
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Mondom én, hogy nem lehet jót csinálni. Ha nem szülsz, önző karrierista dög vagy, ha meg nagy családot akarsz, minimum felelőtlen vagy. Mi lenne, ha kiszállnánk egymás méhéből? A szülés mindenképp kockázatos mulatság.
2018. júl. 16. 11:41
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Az en dokim azt mondta o 8 (!!) csaszarrol tud.

Egyebkent meg az annyi mindentol fugg. Elsosorban hogy anyuka hege pl hogy birja a terhessegeket. Van akinek tok jol, es van akinek mar a 2. Is necces. Ezt igy nem lehet elore megmondani mivel egyeni teljesen a kerdes

2018. júl. 16. 11:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 császárom volt, és nem akarok többet. A 3. császár közben az orvos mondta, h minden a lehető legnagyobb rendben van, nincs összenövés se semmi. A hegem is teljesen jó állapotban volt, szóval ő azt mondta, h simán vállalhatok akár 4.-et is.

Ezzel csak azt akarom mondani, h ez teljesen egyén és szervezet függő.

Én úgy értelmezem, hogy az esetek többségében 3 császár még gond nélkül vállalható. Viszont vannak akiknek már a 3.-at sem ajánlják, mások pedig simán vállalhatnak 4.-et, 5.-et.

2018. júl. 16. 13:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 3 volt ideális,egy ismerösöm meg simán szülhetne még. Ez tök egyéni,én tele vagyok összenövésekkel,szakadt a régebbi hegem, nrki meg semmi komplikácio...
2018. júl. 16. 13:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Teljesen egyéni , kinek hogyan rendeződtek a dolgok, milyen a gyógyhajlama, mennyire hegesedik, mennyire vékonyodott el a heg a végére pl. Barátnőm 155 cm, két 4 kiló körüli babát szült, hatalmas volt a hasa, mindkettőt császárral. Már a második után mondta a dokija, hogy annyira össze van odabent tapadva minden, hogy ő egy harmadik császárt sem javasol neki.

Így lemondtak a nagycsaládról.

Egy másik barátnőm az 5.et várja, mindegyik császáros volt.

Nemrég volt abban a szülős műsorban is egy anyuka aki már vagy (nem emlékszem pontosan, aki emlékszik javítson ki) 8 babát szült mindet császárral...

2018. júl. 16. 14:29
 19/20 anonim ***** válasza:
A debreceni Klinikán egy berettyóújfalui asszony 15 császármetszést élt meg...
2018. júl. 18. 09:23
 20/20 A kérdező kommentje:
Úristen...
2018. júl. 18. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!