Terhességi hízás?
Sziasztok! Ma voltam védőnőnél, 24 hétig 1,9 kilót híztam. Kaptak egy új mérleget, ami szerint az elmúlt 3 hétben 7 kiló jött fel. 2 digitális mérlegen is mégnezte és mind a kettő annyit mutatott, viszont az előző a "kézzel húzogatós" fajta volt. Ugye lehet, hogy nem valós a hízás, és valamelyik nem jól mér/mért. Külsőleg semmilyen nem látszik, csak a pocak kerekedik. Köszönöm a válaszokat!
27+5 hkm
Ha a ket digitalis egyforman mutatta, akkor az a realis.
Valoszinuleg a regi merleg volt a rossz, ha addig csak azzal mertek. Talan rosszul volt kalibralva, ki tudja.
Ha 3 het alatt hiztal volna 7 kilot, azt eszrevenned.
De egyszerre ket merleg nem mutat rosszat szerintem...
Mashol soha nem merted magad a terhesseged alatt? Otthon?
Szoval a lenyeg, hogy szerintem a ket uj merlegen mert sulyof realis, de valoszinuleg nem hirtelen hiztal ennyit, hanem eddig is tobbet hiztal, mint gondoltad.
Esetleg mar eleve a kiindulo suly sem annyi volt, amennyit a regebbi (ezek szerint pontatlan) merlegen mertek neked annak idejen.
Tuti hogy rosszul mértek az előző mérlegen!!!! Hidd el 3 hét alatt 7 kiló hízást észrevennél!!!! Amúgy 24 hetedhét az 1,9 is gyanúsan alacsony! 500-650 gramm már a baba, kb ugyan ennyi a méh, magzatvíz súlya. Ehhez jön a plusz vér amit ilyenkor előállít a szervezet és a víz amit raktároz.
Szóval nyugodj meg, eddig kb 9 kiló plusznál tartasz! 27-28 hetes vagy?!
Ez még nem vészes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!