Hétfőn lépek a 37 hétbe, de már kb. 2 hete csak görcsölők. Szülésig még mennyi lehet hátra?
Figyelt kérdés
Voltam dokinál és ő azt mondta,hogy bármikor,igaz a cervix 2000 és semmit sem tágultam.Tegnap is alhasi görcsök,valami folyt is belőlem,meg a derekam is fájt és a hasam is kemény volt.De éjjelre elmúltak,mára újra előjöttek.2008. nov. 1. 12:32
1/5 anonim válasza:
Azt hogy érted, hogy folyt valami? Nem lehet, hogy a magzatvíz szivárog? Mert ha igen, akkor be kellene menni a kórházba.
A jóslófájások hetekig is tarthatnak, de lehet, hogy csak 1 napod van, ezt nem lehet tudni.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom!Mentem haza és éreztem,hogy olyan mintha valami szivárogna.Fehér folyásom van,de azon kivül volt.
2008. nov. 1. 12:38
3/5 A kérdező kommentje:
Mintha bepisiltam volna:S
2008. nov. 1. 12:39
4/5 anonim válasza:
Szia ! A gyógyszertárban van olyan teszt, ami kimutatja, hogy magzatvíz folyik-e (ilyenkor zöldre színezödik)vagy valami más! Ha magzatvíz, akkor csak be kellene menni a kórházba. A fájásokkal kapcsolatban, ha meleg (nem forró, hanem 35-38°-os) vízbe ülsz , akkor enyhülhetnek, amennyiben még jóslófájások. A derekadnak is jót tenne.
5/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnőm, hogy a magzatvíz szivárgást úgy tudom majd észrevenni, hogy "vizes" lesz a fehérneműm, majd ha lecserélem ismét olyan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!