Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fáj a derekam, baba lesz?

Fáj a derekam, baba lesz?

Figyelt kérdés
Első babámat várom.39 hetet töltöm vasárnap.Hirtelen kezdett fájni a derekam,a hasam meg görcsölget.Már 1 hete vannak jóslóim,de most mintha ez más lenne.Kicsit aggódok,mert nem tudom,hogy ez most még mindig jósló-e vagy már a baba bújna ki.
2018. jún. 29. 23:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Érezni fogod,ha a szülés közeleg. Ha már annyira fáj,hogy nem tudsz se ülni se feküdni majd tudni fogod.

Ha pedig elfolyik a magzatviz úgyis be kell menni a kórházba

2018. jún. 30. 04:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Eszre fogod venni. Mikor mar orak ota karomkodni vagy kiabalni van kedved, na akkor az lesz az. Ha meg felmerul benned, hogy az-e, akkor nem az.
2018. jún. 30. 04:21
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
Amugy 37-42 het a normal varandossag ideje, igy ha most toltod a 39-et, akkor meg akar tobb, mint 3 heted is lehet hatra.
2018. jún. 30. 04:22
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Ez utóbbit utolső jó lenne a kórházakban is tudatosítani..

A legtöbb helyen aterminuskor már nyomást gyakorolnak, hogy 40+4-en indítanak.. :(

Tudni fogod...

Egyrészt egyértelmű lesz az erőssége, másrészt rendszeres lesz.

Tehát felerősödik fix, rövidülő időközönként..

Reméljük szerencsés vagy, és ezek a derékfájdalmak rejtett vajúdások, amikor már nyílogatsz, kevesebb lesz a "meló" a konkrét vajúdás alatt.

39 hetesen már nem baj ha megszületik

40+6 hkm

2018. jún. 30. 06:22
 5/12 anonim ***** válasza:
A karomkodni fogsz nagyon talalo .:)) en szules kozben annyit karomkodtam,h utolag szegyelem magam a doki elott:))
2018. jún. 30. 09:10
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Hajnalban már annyira fájt mindenem,hogy letusoltam és sokkal jobb lett.Egy pár órát bírtam aludni.Most viszont újra kezdődik.Keményedik a hasam is.15-20 percenként jön egy fájás,amikor kb. az asztalt csapkodom fájdalmamban😅
2018. jún. 30. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha viz hatására nem mulik el akkor igazi fájás,zuhanyzásra a joslo elmulik,babád meglesz jövőhéten
2018. jún. 30. 12:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Ma hajnalban megszületett a kisfiunk😊
2018. júl. 1. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok 😊
2018. júl. 1. 13:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Gratulalok! Milyen volt a szules?
2018. júl. 1. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!