Nyákdugó elment, derekam fáj, második baba lesz?
Úgy olvastam, hogy többedik babánál nyákdugó után 24 órán belül megindul a szülés. Nekem tegnap délután ment el, konkrét fájásaim (menszesz szerűek nincsenek) csak egy kis feszülés, viszont a derekam majd leszakad azóta folyamatosan, éjjel szinte semmit nem aludtam emiatt. Mostanra azért enyhült.
Van akinek második babánál is több nap telt el a nyákdugó távozása és a szülés között?
Szia!
Az elsőnél éjszaka elment a nyákdugó, másnap délután kezdődtek a fájások, a kórházban burkot repesztettek és 22.05-kor megszületett a kislányom :)
A második babánál hajnalban elment a nyákdugó, ill. egész nap ürült, délután elfolyt a magzatvizem, viszont fájásaim nem voltak, 21.45-kor megszületett a második kislányunk :):):)
Szóval szinte mindkét szülésem ugyanolyan (gyors) volt, a nyákdugó után nekem másnap beindult a szülés, de én is hallottam, hogy van akinek napok, sőt akár egy hét is eltelhet... (40+2, 39+3-ra születtek)
Nekem beindultak éjjel a fájások (rögtön 7 percesekkel kezdtem, csak eleinte még nem voltak olyan vészesek), és közvetlen akkor ment el a nyákdugó is.
Szóval ez nagyon változó lehet.
Viszont a folyamatos derékfájás lehet a közelgő szülés jele. Bár azt irod, hogy az enyhült azóta.
Kitaartás! :)
Mikor kellene szülnöd?
38+2 vagyok.
Az első gyerekemnél nyákdugó után 7 nappal indult be a szülés.
38+6-on éjjel született.
A derekam azóta is fáj, ha ülök ha állok, de mivel görcsöm nincs mellé, így nem tudom.
Nagyon izgulok. :)
Semmi sem.
A derékfájásom sokat mérséklődött.
Volt 5 db 6 perces erősebb keményedésem, azon kívül semmi.
Ha lesz valami, megírom. :)
Nekem 6-án ment el a nyákdugóm igaz részletekben több napig.Még nem szültem meg.Nekem azt mondta a doki hogy ha nem indul be a szülés visszatermelődik.Jóslófájásom rengeteg van hetek óta,de eddig semmi.Remélem már nem sok van. :)
38/5 hkm
Neked is második baba lesz?
Mert állítólag második babánál nem nagyon szokott még 1 hétig húzódni...
Ma voltam dokinál, azt mondta hogy a nyákdugó vissza tud termelődni...
Én is jóslózgatom, de azért nem olyan sűrűn...
Inkább a derekam az ami megint fájdogál..
Uh, épp most írtam ki kb ugyanezt a kérdést...
Mi újság veled kedves Kérdező?
Én is a 2. babát várom, este óta folyamatosan távozik a nyákdugó. Én is a 24 órában reménykedek. Viszont engem az elsővel császároztak, így szerintem a hüvely szempontjából rám ez nem fog vonatkozni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!