Ti hogy bírtátok ki szülés után hogy 6 hétig nem szexelhettek? 25n
Figyelt kérdés
Tudom hogy muszáj. De már annyira jó lenne nem tudom h fogjuk kibírni.2018. jún. 29. 22:23
21/26 anonim válasza:
9-es! Ha mar "kerdezed" az ilyen noket, akkor valszolok en neked. Szules utan is no maradtam, csak tudod - sokszor- egyszerre siro ikrekkel akiket a kis sulyuk miatt keltegetni kellett 3 orankent mig el nem ertek a 3-3,5kg sulyt, nem az volt a fontos hogy mikor szexelunk. Hanem igenis a tulelesre mentunk. :) De ha szerinted ezert nem vagyok no, akkor nekem az is mindegy, mert aki igy gondolkodik, a velemenye nem igazan szamit. :D
22/26 anonim válasza:
Birom mikor felnőtt emberek arra büszkék, hogy ők mikor és mennyit dugnak. Bizony, bibi. :) Mikor a wc-re kimész az is ekkora büszkeséggel tölt el?
Amúgy nem kell ehhez gyerek, sok pár anélkül is kibír több időt szex nélkül, vannak pl aszexuális emberek is, csak hogy végleteket említsek. Akkor az aszex nő nem is nő? Akkor mi, UFO?
23/26 anonim válasza:
Én kb akkor éreztem azt hogy igen most minden téren a régi vagyok mikor 4 hónappal szülés után először jött meg. Addig is voltunk együtt, de onnantól teljesen olyan lett minden mint terhesség előtt volt.
24/26 anonim válasza:
:) jaj szánalmas, h itt meg ezen is össze lehet veszni.
25/26 anonim válasza:
Egyszerűen.
Szanaszét repedt a pun.cim.
26/26 anonim válasza:
Mi mikor hazahoztuk a babát kb 3-4 hétig a szexre se gondoltunk. Örültünk ha pihenni tudtunk. Ő a gyerek miatt és a munka miatt voltam fáradt. De persze utána már azért rájött a párom hogy neki van szája keze és hát szereti is amit csinál így neki és nekem is jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!