Ti hogy bírtátok ki szülés után hogy 6 hétig nem szexelhettek? 25n
Figyelt kérdés
Tudom hogy muszáj. De már annyira jó lenne nem tudom h fogjuk kibírni.2018. jún. 29. 22:23
1/26 anonim válasza:
Értem én ,hogy nem könnyű,de azért remélem hogy nem ez a legnagyobb problémátok az életben.Kicsit eltúlzod,szerintem.
3/26 anonim válasza:
Sehogy. Szex volt, csak behatolás nem.
4/26 anonim válasza:
Gondolom a szád nem szült, szóval az rendelésre áll, meg a kezed.
Férjed/párod pedig addig csak szigorúan elkerülve az intim részed, kényeztet :)
5/26 anonim válasza:
Hidd el, ha meglesz a baba eszedbe sem fog majd egy ideig jutni a szex. Örülsz ha ellátod a babát és a teendőket. Sőt van aki ilyenkor csak a "túlélésre megy."
Majd várom az updatet!
6/26 anonim válasza:
#5 Igen én pl. a túlélésért küzdöttem annyira szarul voltam,utolsó volt a szex gondolata. De baba előtt nekem is ez járt a fejemben,baba után meg hát... 😅 De embere válogatja. Viszont mindenképp várjátok ki komoly kockázata lehet,ha nem.
7/26 anonim válasza:
Könnyen, kb1 évig libidóm 0 volt, plussz az első hónapokban mindketten alig aludtunk, eszünkbe sem nagyon jutott hogy lézetik ilyen dolog, hogy szex 😅
8/26 anonim válasza:
Mi kibirtuk. Hulla fáradt vtam, a gyerekem jobban érdekelt, mint a szex a párom megertette és nálunk is volt. Sok más romantikus /erotikus pillanat addig is ami nem konkrét behatolás volt, de jól esett. Mivel az orvos valszleg okosabb nálam a témával kapcsolatban én megfogadtam a tanácsát és nem kockaztattunk. Amúgy nekünk már a terhesség második felében sem szabadott, szóval az a pár nap (het) már nem volt akkora tragédia. Utána nagyon jó volt az "első" és azóta is minden rendben ezen a téren. Sztem az anyai (szuloi) ösztön erősebb, mint a szexuális vágy. Legalábbis nekem az, de mindenki más és a doki se hitte el kb h kibirtuk.. (= valszleg más nem ilyen szofogado)
9/26 anonim válasza:
Nehezen. Nagyon, nagyon nehezen. Sosem értettem ezeket a libidó-vesztett, túlélésre játszó nőket. Ti nem maradtatok nők szülés után? Nem vágytok a férjetekre? MI akármilyen fáradtak vagyunk, igenis szakítunk időt egymásra és a házaséletre is, ha az alvás rovására, akkor úgy.
A 6 hét egyébként a behatolásra vonatkozik, kívülről simogatni szabad, mi meg is tettük. Az orgazmus jót is tesz a méhnek, hamarabb összehúzódik.
10/26 anonim válasza:
Utolsoval egyet ertek! Ha faradtak vagyunk is is ,szakitunk idot erre,mig a baba alszik. Es igen is pont ugy kivanom a parom mint atelott.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!