Pécs szülőszoba látogatás! Igaz, hogy 35. hétig nem engednek be. Volt valaki már innen?
Ki van írva, plakátolva mindenhol, honlapjukon is, hogy szerdánként 17 órakor van szülőszoba látogatás, találkozó a Vénusz szobornál (alulában), semmi egyéb info.
Én a 30. hétben vagyok, de tuti, ami tuti felhívtam őket előtte, hogy lesz-e, a recepciós hölgy közölte, hogy a 35. hétig nem lehet menni, kiskönyvvel igazolnom kell és a szülőszoba előtt van a találkozó.
Máshol is így működik? Akikkel beszéltem mindenki korábban volt már, mint 35. hét.
Kíváncsi lennék pécsi kismamákra, hogy más is így tudja-e, illetve, hogy valóban nem lehet-e menni a 35. hétig.
Na mindegy, most majd kifaggatom a védőnőt.
Meg ha végre találok szülésznőt, akkor tőle.
Én pécsen szültem 2015 decemberében, vinni igazából semmi extrát nem kellett.. Pelust, popotörlőt, rucit a babának adtak, de ha szeretnéd vihetsz sajátot.. Magadnak kell "mindent" vinni, bár volt egy csaj a szobánkba akinek 2-3 napig semmit nem vittek be, így kapott bent kórházi hálóinget meg betétet!
A szülőszoba látogatáshoz nem tudok hozzászolni, én is mindenhol a 35. Hetet láttam kiírva, meg azt mondják azt tényleg szigorúan veszik.. Anno NST-n mindenkinek erőteljessen ajánlották..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!