Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti hogy bírtátok ki szülés...

Ti hogy bírtátok ki szülés után hogy 6 hétig nem szexelhettek? 25n

Figyelt kérdés
Tudom hogy muszáj. De már annyira jó lenne nem tudom h fogjuk kibírni.
2018. jún. 29. 22:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó, te biztos egy gátmetszés nélküli sokadik gyereket megszült nő lehetsz. Tökéletes babával aki eszik alszik egész nap, ja és biztos van bejárónőd is.

Érdekes, hogy nálad minden happy volt. Vagy csak itt teszel úgy...

Hidd el a felépülésem (normál szülés gátmetszéssel) után visszaállt a szexuális életünk és azóta is minden ok.

2018. jún. 30. 00:01
 12/26 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó előttinek ment és akkor neked is utolsó.
2018. jún. 30. 00:02
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

Emberek vagyunk, nem állatok ösztönökkel, úgyhogy igenis ki lehet bírni az a 6 hetet.

Meg mi van azokkal akiket az orvos már a várandósság alatt eltiltott? Persze nem mindentől, értem én.

De ha valaki szülés után "csak a túlélésre megy" az már nem kívánja a párját és nem érthető meg hogy a legkisebb gondja a szex?

2018. jún. 30. 00:07
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

#9 én meg azt nem értettem soha, hogy ezen az oldalon miért csak az nő aki rendszeres nemi életet él...

Nem, én pl nem kívántam egyáltalán! Nem attól jó a kapcsolatunk, hogy folyton dugunk. Sőt, most rohadt antinő leszek, de nekem nyáron 40 fokban 1 hűvős zuhany sokkal többet ér, mint egy jó szex! És igen, az alvás is előrébb van a listámon... Na varrjuk össze a micsodámat, nem is érek többé semmit 😅

2018. jún. 30. 00:27
 15/26 anonim ***** válasza:
88%

Szexelni lehet, csak behatolni nem..

Szerintem siman lehet bírni, persze rossz

Most már terminuson túl vagyok, fáradt estére(, reggel a férjem megy dolgozni, este 10 körül ér haza( átmeneti, hogy ennyit van el)

Nincs hozzá kedvem... Bezzeg, amikor nincs itt, akkor nagyon lenne, hiszen a libidóm nem tűnt el.

Persze kényelmetlen is már..tehát nem az lesz, mar amit igazán kívánnék, ha mégis sikerül összehozni, hiszen itt szúr, ott nyom..hasizmom nincs..

Stb

Gondolom a 6 hét is ilyen lesz..főleg, ha kelni kell a babához még minimum 2-3 szor éjjel.

2018. jún. 30. 06:18
 16/26 anonim ***** válasza:
79%

Úgy, hogy nem vagyok ösztönlény...

Ráadásul autóbalesetem volt, mikor 3 hónapos volt a kislányunk, hónapokig feküdtem.. Nulla szex, és nem, nem csalt meg a férjem, szegény ellátott engem, a gyereket és itthonról dolgozott.

Ahogy én se csaltam meg, mikor leukémiás lett 28 évesen...

Majd szexeltek utána. Van még 50 évetek.

2018. jún. 30. 06:41
 17/26 anonim ***** válasza:
81%

14-el értek egyet. Nálam a szex nem "üzekedési ösztön" mint pl. egy erdei állatnál vagy kutyánál.....nekem kell a szexi fehérnemű, hangulat, ráhangolódás.

Nekem az nem elég, hogy "gátsebem van, picit még még vérzek, hulla vagyok, de a gyerek elaudt az óráig tartó szoptatás után, fejtem is, szóval van egy kis időm gyere apuci ugorj rám és t.ssz meg halkan és gyorsan."

Ennek mi értelme?! Nő vagyok, nem szukakutya.

2018. jún. 30. 07:01
 18/26 anonim ***** válasza:
66%
Kilehet bírni,elvégre emberek vagyunk aki tudnak uralkodni magukon.
2018. jún. 30. 07:06
 19/26 anonim ***** válasza:
87%

Nehezen.5 hétig bírtuk.

Nem érzem magam ösztönlénynek.Nagyon kívántam a párom, magát a szexet.A libidómmal nem volt baj.

Én se szeretem a gyors dugást, mindig megadjuk a módját...legalábbis próbáljuk ugyanis egy kiskamasz és egy kisbaba mellett ez nagy feladat.De ha mindig a zavartalan több órás szexre várnánk kb. sose szexelnénk.

Mindenki maga érzi, hogy mikor és hogy szetetné.De azt a pár hetet érdemes kivárni.Utána ott az egész élet.

2018. jún. 30. 07:43
 20/26 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kilences.

Ugye tudod hogy a libidó vesztés nem döntés kérdése?

2018. jún. 30. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!