Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha bármi gond adódna, ugye...

Ha bármi gond adódna, ugye engem mentenek?

Figyelt kérdés
2018. jún. 20. 00:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
Miért megy a lepontozás? Utolsó vagyok. Tényeket írtam, nem véleményt.
2018. jún. 20. 08:39
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
#10 már nem kérdezik. Anyát mentik.
2018. jún. 20. 08:43
 13/20 anonim ***** válasza:
24%
*Már nem? 31 évesek vagyunk. Szerinted ez mikor történt?
2018. jún. 20. 08:43
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
10 es, nem kerdeznek ilyet. Illegalis, az orvos nem tehetikyet. Nem kell mindent elhinni.
2018. jún. 20. 09:16
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

Kismama vagyok és már most kötődök a picihez...de mikor páromat megkérdeztem ő mit választana ő is "engem" mondott. És nem azért mert nem szeretne gyereket, hanem mert bármilyen fájdalmas és traumatikus is lenne elveszteni egy babát, később valószínűleg vállalnánk másikat. Nyilván felnevelné egyedül is a kicsit ha arra kerülne a sor, de ha őszintén magunkba nézünk hosszú távon az lenne a "nehezebb" út. (neki is, és a picinek is)

Ez nem jó és rossz döntés szóval nem lehet "igazságot" tenni, csak rossz és rosszabb helyzet közül választás.

Szerintem is helyes az az orvosi gyakorlat, hogy az anyát mentik. (és az is jó, hogy ilyenkor nem hagynak döntési lehetőséget, mert szerintem egy apának egy ilyen választást felajánlani egy életre szóló trauma, míg az orvosnak csak a szokásos "protokol") Hiszen mi van akkor ha a megszülető babát nem lenne kinek felnevelnie, esetleg a családban több gyerek van stb...

2018. jún. 20. 10:44
 16/20 anonim ***** válasza:
24%
Bárcsak nem lenne igaz...
2018. jún. 20. 10:58
 17/20 anonim ***** válasza:
55%

Itt felmerül az a híres kérdés:

Ha az apa egy szakadék fölött tartaná a feleségét és a gyerekét és csak egyiküket mentheti meg, melyikőjüket mentse meg?

Itt a leginkább "elfogadott" válasz az, hogy a feleségét. Szörnyű és tragikus a téma, de igaz, hogy ha a feleség menekül meg, még sok gyereket is szülhet.

Én sem rajongok az ilyen témákért. Az ember alapból a gyermekét védi. De igen, ilyenkor valahogy mégis fontosabb az anya élete. Mert ő még tud adni egy újabb életet később.

2018. jún. 20. 19:09
 18/20 anonim ***** válasza:
31%
Hat ez szornyu
2018. jún. 20. 20:37
 19/20 anonim ***** válasza:
64%

Normális esetben igen.

Ugyanis lehet van már gyereke, akinek szüksége van rá, ott a férje akivel jó esetben szeretik egymást.

És ha ez a baba meg is hal, van esély egy újabbra, míg ha az anya meghal, ott lesz apuka a picivel, a nagyobbal, a munkával...

2018. jún. 22. 15:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Oké itt kicsit sarkosan van írva. De nekem egy olyan kérdésem van h ha apuka megy el valamilyen oknál fogva anya is egyedül maradhat kicsivel naggyal és pénz nélkül, Neki se könnyebb akkor. M most itt azt olvasom h apukának anya nélkül nehéz. De anyának apa nélkül? Ez is pont olyan nehéz. Én mindketto véleményt értem. Az első valaszoloet 8hos terhes vagyok... nem tudom el bírnám e viselni ha elvesztenék és nem mentenek meg a fiam és mennyiben határozna meg későbbiekben az eletem. Előre senki se tudja. Vannak akik teljesen befordulnak és nem vállalnak több gyereket és meg a család is rámehet egy ilyen tragédiára...
2018. jún. 23. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!