Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan anyuka akit...

Van itt olyan anyuka akit fekvésre ítéltek a 32. Hét után és mégsem tudta azt betartani, lett valami gond?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,hogy otthon volt a 3 év alatti tesóval és nem tudott annyit pihenni.
2018. ápr. 3. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem fogja azt mondani neked, hogy nyugodtan bíráld felül az orvos utasításait. Egyébként is, nem mindegy, hogy hány embernek volt szerencséje, és nem lett koraszülés, ha esetleg ti azok lesztek, akiknél baj lesz?

Ha nincs senki a családból, aki segítene a nagyobb gyerek körül most és a férjed sem tud szabira menni, akkor fizessetek meg egy szittert, aki foglalkozik a naggyal.

2018. ápr. 3. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek méhszájgyengeség miatt kellett feküdnie középidőtől, az első gyerek a 34. héten, a második a 32-diken született.
2018. ápr. 3. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha most találsz itt valakit aki azt mondja hogy ő és nem lett baj akkor megnyugszol ès bátran felülvizsgálod az orvost???
2018. ápr. 3. 16:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
És ha volt ilyen? Garancia arra hogy neked is szerencséd lesz? Legyen annyira fontos az a szegény bébi, hogy kibírod pár hétig. Oldd meg.
2018. ápr. 3. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mézd, ha nem tartod be 3 dolog lehetséges:

1. Mákod van és nem lesz baj.

2. Nincs mákod és szülésig a kórházban dekkolsz, nabyon fog hiányozni a gyerkőcöd és te is neki!

3. Nagyon nincs mákod és idejekorán jön a baba vagy mégrosszabb...

4 hetet nagyon jó lenne kibírnod. Valahogyan oldjátok meg, hogy a mamák, sógornők, barátnők, apuka, uncsitesók, nagynénik, bébiszitter, akárki felváltva legyen veletek és foglalkozzon a nagyobbik gyerkőccel. Ha valaki csak egy napot is tud menni az nagy segítség és minden az anyaméhben eltöltött nap számít a születendő gyerekednek. Remélem minden rendben lesz!

2018. ápr. 3. 17:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Nincs segítségem a férjemen kívül. De ő dolgozik. Próbálok sokat feküdni,de el kell látnom a gyermekem.
2018. ápr. 3. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszont koraszülött lesz a második (említett barátnőm példái alapján), akkor sajnos pár hétig vagy akár hónapig is kórházban lehettek, és apának majd egyedül kell megoldani, nem is beszélve arról, hogy babaként is jó eséllyel többször lesz beteges vagy hordhatod ide-oda fejleszteni, ami egyrészt pénz is, másrészt sokkal több időt vesz el majd a nagytól. Persze vannak szerencsés esetek, de jobb belefektetni ebbe a babába is most a maximumot, hogy később ő is a lehető legjobb esélyekkel indulhasson.
2018. ápr. 3. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:

2.babámmal nekem végig feküdni kellett.Mindig volt valami...

Megoldottam h fekve foglalkoztam a naggyal.Sokat olvastunk,legóztunk az ágyon fekve.Kisszékről megtanult bemászni a fürdőkádba is.Aztán kezdtem nem betartani a fekvést,1hónapig voltam kórházban!Utána hiába minden óvatosság ismét kórházba kerültem 3 hétre..

Ha az orvos azt mondja feküdni kell akkor feküdj!Ne bíráld felül!Attól hogy nekünk végül minden jól végződött nem garancia hogy nálatok is így lesz.3 évesen már nagyon okosak.Meg fogja érteni hogy anya fekve játszik és 3 fogásos ebéd sincs.

2018. ápr. 4. 07:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2018. ápr. 4. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!