Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány éves korig vállalnád a...

Hány éves korig vállalnád a második babát?

Figyelt kérdés

26 évesen szültem a lányomat. Szeretnénk majd tesót, de nagyobb korkülönbséggel.

Te mennyi idősen vállalnád a második babát legkésőbb?

2018. jún. 6. 22:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Par eve meg en is 35-ot mondtam volna, mint sokan.

Ezert 31 evesen dontottunk ugy, hogy vallaljuk a harmadik babat es 4 ev utan most nez ki ugy, hogy talan meg is marad egy terhessegem.

35 vagyok es nem erzem magam olyan idosnek, mint mondjuk 5-10 evvel ezelott gondoltam hogy erezni fogom.

Ha nem jonne most sem ossze, akkor is probalkoznank tovabb, de most mar nem mondok lelektani hatart, nincs ertelme.

Ha az ember nagyon akarja, akkor ugyasem fog leallni azert, mert mondjuk 25 evesen azt gondolta, hogy 35 utan mar “ven” lenne hozza.

25 evesen meg nagyon konnyu hinni dolgokat sajat magunkrol is, de sok dologrol utkozben kiderul, hogy megsem ugy van...

2018. jún. 7. 07:47
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
35-ig.
2018. jún. 7. 10:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Én is ilyen 33-35re gondoltam. Köztem és a nővérem között 7 év van, imádtuk, és imadjuk egymást a mai napig. :)
2018. jún. 7. 11:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
35 évesen szültem az elsőt, 39 évesen a másodikat, és olyan furcsa elképzelni, hogy ha tavaly nem esek teherbe, leálltunk volna. Pedig nálam ott volt a határ.
2018. jún. 7. 19:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Háát, én max 5-6 év korkülönbséget hagynék köztük, igy a te esetedben olyan 32 év:) de ha azt nézem meddig "egészséges" szülni, hát sztem is olyan 34-35ig. Utána én már nem éreznék magamban annyi lendületet.
2018. jún. 8. 22:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor családalapításba kezdtünk közöltem a férjemmel,hogy 30év felett nem szülök.Tavaly született a 3. idén töltöttem a 30at.
2018. jún. 9. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!