Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a második szülés?

Milyen a második szülés?

Figyelt kérdés
Első babámat másfél óra alatt szültem meg, gatmetszes és minden nélkül. Nagyon vékony voltam és vagyok is, most várom a második babám és kíváncsi vagyok. Inkább tapasztalatokra lennék kíváncsi :) köszi
2018. ápr. 16. 07:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első babám az első fajastol számítva 3ora alatt megszültem. Most a másodikat szintén 3ora alatt,de a fajasok az első közelébe nem jöhettek,sokkal könnyebb volt minden. Én is nagyon vékony vagyok és hozzám képest viszonylag nagy babát szültem gatvedelemmel. Drukkolok,hogy neked is gyors és könnyű szulesed legyen.
2018. ápr. 16. 08:16
 2/12 anonim ***** válasza:

Az elsőnél este 7kor kezdődtek a fájások és már jó adag oxitocin kíséretébe délután 2-kor nyomtuk ki (igen,többes számba) kívül vágtak,belül szakadtam.Állítólag a fájásaim se voltak az igaziak, tolófájás abszolút nem volt.

A másodiknál vérzés és 3 ujjnyi méhszáj,fájást nem éreztem. 3 óra múlva az első érezhető fájástól 40 perc telt el mire a kezembe volt, gátvédelemmel szültem. (össze hasonlítva az első gyereknél tényleg nem, voltak erős fájásaim)

A harmadik 2,5 óra volt, nála a víz folyt el először :)

2018. ápr. 16. 08:58
 3/12 anonim ***** válasza:
A másodikat indították, 1 órával rövidebb volt, de sokkal jobban fájt, jóval nehezebb volt! Viszont gyorasabban regenerálódtam utána
2018. ápr. 16. 09:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Első: magzatvíz csorgással mentünk a kórházba,2 ujjnyira voltam nyitva,burokrepesztés után 2 óra 20 perccel született meg

Második: otthon elfolyt a magzatvíz,mire beértünk olyan fájásaim voltak,hogy minden előkészítés elmaradt,csak gyorsan megcsinálták a papirokat,1 óra 50 perc volt

Harmadik:kevés magzatvíz miatt indították,teljesen zárt voltam,nulla fájásokkal,14:45-kor burokrepesztés,oxitocin,de semmi nem történt.19:30-kor műszakváltás után az új szülésznő kiengedett pisilni,mire visszaértem már iszonyat fájásaim voltak. 20:05-kor meg is született.

Mindhárom lány. Most várjuk a kisfiunkat,nagyon kiváncsi vagyok,hogy milyen lesz :)

2018. ápr. 16. 09:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem a masodik hosszabb, es fajdalmasabb is volt. Viszont a felepules sokkam gyorsabb. Mindkettonel volt gatmetszes. Egyebkent en is vekony vagyok, nem annyira mint az elsonel, de most is 47-48 kilo kozott mozgok. Az elso elott 45 kilo voltam, a hanyas miatt az elso 2 honapban lefogytam 43-ra.
2018. ápr. 16. 10:34
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Az első szülésem az első komolyabb fájásoktól számítva 30 óra volt, a második "csak" 16 óra. Szóval a tapasztalatom az, hogy "gyorsabb" a második.
2018. ápr. 16. 11:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Elsonel:nagyon vekony voltam, de kozben rengeteget híztam, 11 óra vajúdas utan lett meg:) +23kg (burokrepesztes,fajas erosites.)

Masodiknal:vekony voltam vegen is, 7ora vajudas ebbol a valóban kibirhatatlan fajdalom ket ora volt, de az a ket ora jobban fajt mimt az elsonel a 11ora. :D (Magatol folyt el a magzatviz,nagyon nehezen tagultam.)

2018. ápr. 16. 11:43
 8/12 anonim ***** válasza:
+mindkettonel volt gatmetszes. #7-es voltam.
2018. ápr. 16. 11:44
 9/12 anonim ***** válasza:

1. Alomszep fajdalommentes 12 ora

2. Brutális fájdalmas gyötrelmes 11 ora

3. Napokban erkezik nagyon felek :(

2018. ápr. 16. 11:53
 10/12 anonim ***** válasza:

1. 27 óra, elhúzódó, fájdalmas

2. 2,5 óra, villámgyors

3. 4,5 óra, az előző kettőhöz képest "arany középút"

Mindháromszor volt gátmetszés, viszont egyszer sem volt fájdalomcsillapítás. A regenerálódás az elsőnél nagyon nehezen ment, a másodiknál és a harmadiknál viszont nagyon hamar regenerálódtam.

2018. ápr. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!