Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány éves korig vállalnád a...

Hány éves korig vállalnád a második babát?

Figyelt kérdés

26 évesen szültem a lányomat. Szeretnénk majd tesót, de nagyobb korkülönbséggel.

Te mennyi idősen vállalnád a második babát legkésőbb?

2018. jún. 6. 22:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
35 éves korig.
2018. jún. 6. 22:16
 2/16 anonim válasza:
81%

Körülbelül (legkésőbb) olyan 35 éves koromig, de akinek van türelme egy gyerekhez 40 évesen is azt sem ítélem el.

Amúgy szerintem olyan 10 évnél több korkülönbség ne legyen két gyerek között, mert azok már nem úgy jönnek ki egymással mint egy olyan testvérpár aki között maximum 5 év van. De persze biztos vannak olyan testvérek akinek pont így jó, de nekem az már sok lenne.

2018. jún. 6. 22:17
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Én max 35-38 éves koromig szülnék. Ha valaha még egy gyereket vállalhatnék én is nagy korkülönbséggel tenném. És nem azért,hogy besegítsen,hanem mert nem akarnék 6 évig itthon lenni szeretnék dolgozni is. Plusz,mert egy nagyobb gyerek jobban tud magára vigyázni nem igényel 0-24-es figyelmet,két kicsivel sokkal nehezebb szerintem. De mi egyet terveztünk az egészségi állapotom sem hiszem,hogy engedné.
2018. jún. 6. 22:22
 4/16 anonim ***** válasza:
28%
30 max 32. Mi akkor hagytuk abba a próbálkozást.
2018. jún. 6. 23:24
 5/16 anonim ***** válasza:
51%
max 35ig
2018. jún. 6. 23:33
 6/16 anonim ***** válasza:
66%

35 körül max.

Első te meg mekkora tahó vagy, szerinted bárkit érdekel, hogy a te anyad mekkora korkülönbséggel szült és hogy bírt el a két kisgyerekkel?? Nekem se jutna eszem agaba se 1,5-2-3 éves gyerek melle még egyet szülni, legalább 5-6 év korkülönbséggel szülnék, egyszerűbb egy 5 évessel és egy újszülöttel, mint mikor az egyik kicsi, a másik pici és van köztük oda-vissza 1-2 év. De biztos az egyetlen ok a nagy korkülönbségre csak az lehet, hogy anyuka a nagyobbra akar sózni mindent és bulizni akar menni....:’DD Bár hozzáteszem ahhoz se lenne közöd!

2018. jún. 6. 23:53
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
En 34 evesen szultem az elsot, 42-44 ig szulnek meg.
2018. jún. 7. 00:08
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

A fiam 27 évesen szültem, a lányomat most várom 33 évesen. A fiam és én is most "értünk meg" rá, hogy jöhet a kistesó.

1 éve próbálkoztunk, és mondtam is a férjemnek, hogy ha 35 éves koromig nem jön össze, akkor maradunk 3-an, akkor már nem biztos, hogy bevállalom.

Ezt a 2. terhességet lényegesen nehezebben bírom. Nem vagyok már annyira fitt, mint 6 éve.

2018. jún. 7. 07:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
40 éves korig. 39 voltam mikor a tesót szültem. 10 év van köztük, mert nem egy párkapcsolatból vannak....de nem bánom, nagyon szeretik egymást. Mire a kicsi nagyobb lesz úgyis lesznek ovis barátok...a nagy meg már akkor a haverokkal lesz inkább. Addig pedig élvezik egymás társaságát 😀 (a nagy fiú, a kicsi lány)
2018. jún. 7. 07:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
28 évesen szültem a fiamat. 7 éve nem jön össze a tesó. Nekem még 5-6 év beleférne. Ezzel a dokim is egyetért.
2018. jún. 7. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!