Akik minden nap sminkelik magukat, a szülésnél is sminkeltetek?
Köszönöm, de ítélkező, leszóló kommentárokat NEM kérek. TUDOM, hogy életem legszebb és legfontosabb eseménye lesz, mikor megszületik a kisfiam!
Sajnos nekem nagyon problémás a bőröm, pattanásos, a szemeim alatt nagy sötét karikák...ég és föld vagyok sminkkel és anélkül. Sajnos.
Minden nap használok alapozót, pirosítót, szemöldökceruzát. Műszempillám van.
Aki ugyanígy van vele, az sminkelt a szülőszobára?
Nekem ez adná a komfortérzetet, sajnos nagyon rosszul érzem magam smink nélkül, ezért gondolkodom rajta, hogy kifessem-e magam vagy ne.
Aki ugyanígy volt vele, az hogyan döntött végül?
11.es vagyok
Természetes úton szültem.
Én sminkes vagyok és imádok sminkelni. Engem is indítottak egyébként és bennem is volt hogy szeretném kifesteni magam de hogy egész őszinte legyek ez nem az a szituáció volt. Döglesztő meleg volt a szülőszobában, izzadtam mint a ló. Közben rettenetesen szenvedtem és ide-oda dörgöltem az arcom ahogy forogtam. A férjem közben borogatta az arcom amiatt csupa víz voltam.
A végére úgy néztem ki mint egy darab szar, a frissen belőtt hajam is csatakosan festett ha még smink is lett volna rajtam az valószínűleg pandában a szemem alatt mosolygott volna.
Én azt mondom, hogy egy alapozót nyugodtan feltehetsz pirosítóval+bronzosítóval esetleg egy bombabiztosan vízálló spirállal és egy kis szemhéjfestékkel ha ettől jobban érzed magad. De ne a vörös rúzs+cicás tusvonal kombóval vonulj be mert az el fog mászni a végére.
Egyébként az igaz, hogy nem ezt fogják nézni mert az alfeled amiből mindenféle csodák fognak kijönni lesz a sztár ezen a napon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!