Baba modellkedesrol van-e valakinek valami infoja? Mennyire megterhelo a babaknak? Hogy zajlik a fotozas? SMINKELIK OKET?
Hetfon kaptunk egy ajanlatot, de en azonnal visszautasitottam, mert nem vagyunk az a szepseg es divatkozpontu csalad.
Azota viszont az jutott eszembe, hogy ha tenyleg sikerulne, a kapott penzt betehetnenk neki a bankba megtakaritasnak.
5 honapos lanyom. Semmikepp nem szeretnem felhajtasnak es stressznek kitenni.
Ez mindig attol fugg, hol! Marmint milyen ceg, milyen celra? Reklamfilm? Ujsag? Babaruha? A kerdesedre nem fog valaszt adni az altalanos velemeny hisz nem tudjuk a lenyegi infokat, amiket irtam elobb.
A titeket megcelzo ceget kerdezd es kerf portfoliot. Oket kerdezted egyaltalan ezekrol?
Az orvosnal szolitott le minket, csak elmondta honnan van, de en azonnal ravagtam, hogy nem erdekel.
Gondoltam hatha lesznek paran tapasztalattal, akar milyennel, hogy kellett smink vagy nem, figyelembe veszik-e a baba napirendjet stb.
Adott egy nevjegykartyat, majd utanna nezek a cegnek, esetleg fel is hivom oket.
Ez tényleg úgy működik ahogy írták előttem.
Csináltatsz egy portfóliót ( 100e körül)
Aztán azt vidd be a castingra! Ha sikerül, lehet keresel vele max 30 ezret. Ha nem akkor van egy igen drága "fénykép albumod"
A portfólió nem ingyen van, nagyon drágák.
Az iskolában volt egy vendég aki teletömte a gyerekek fejét ezzel.. elmentünk a "castingra" 75 ezer lett volna a fotózás és 350ezer a modell szakkör. Nek biztos, hogy hívták volna fotózasra. Elmentünk a kedvéért de ott is hagytuk.
Felhivtam oket...
Van egy 28 000 ft-os regisztracios dijuk, azert a honlapjukon csinalhatunk a babanak profilt.
Ide
1. mi csinaljuk a portfoliot, feltolthetjuk a sajat magunk keszitett fotokat, vagy valakivel akar keszittethetunk is.
2. Ok is megcsinaljak, keresre. Arat errol telefonon nem mondtak, csak annyit, hogy ha 1-2 munkat kap a baba, utanna mindenkepp profi kepeket celszeru hasznalni, nem otthoniakat.
Alitolag az ugyfelek ezen kepek alapjan valasztanak, rajtuk keresztul uzennek es 15-18 000 ft-nal kezdodik a fizetes a fotozasert.
Mondtak, hogy kerjunk idopontot, es elmondanak reszletesen mindent, de mi ugy dontottunk, nem nyuzzuk vele, legyen csak baba...
Vajon miért nem sikerdíjban állapítják meg az ilyen költségeket? :):):)
Hogy a francba nem ment még ki a divatból megannyi nagy hírverést kapott átverés után sem?
Pl. il ferro, de az összes egy kaptafára készül, beajánlják a nagy lóvét, csak fizetned kell egy "regisztrációs" díjat
Meg kellene jegyezni egyszer s mindenkorra, ha egy munkáért pénzt kérnek előre, akkor az átverés. A modellkedés is "munka".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!