Megterhelo hajnalban futni?
Sajnos mar reg nem voltam futni, ma is kinyomtam az ebresztot es most ertem haza szoval nem igazan vagnek neki.
Viszont holnap 6-ra megyek dolgozni 10-ig szoval ha 4.30-kor kelek akkor az ugy pont jo lenne. Csak tiz utan meg van 3 oram, vagyis nagyjabol 17.30-ig iskolaban vagyok....szerintetek jo otlet vagy szar?
Ezt mi nem tudhatjuk... Sokféle ember van. Az egyik lefut egy maratont szinte minden reggel, ellátja a gyerekeit és dolgozik egész nap és elvan így, a másik pedig zombi lenne és bealudna munka közben, ha ilyen korán kelne, de hogy szenvedne, mint a kutya, az tuti.
Az a tippem, hogy igen, megterhelő, persze attól még lehet akár jó ötlet is, nem kell az életnek túl könnyűnek lennie, a Himaláját megmászni főleg megterhelő és veszélyes is, sokaknak mégis az a választásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!