Hány gyereket vállalnál szíved szerint és mennyit szülsz a valóságban?
Figyelt kérdés
Ha az anyagiak, egészséged, stb. megengedné, hány gyereked lenne?2018. máj. 31. 10:43
21/33 anonim válasza:
Kettőt szerettem volna, egy van és nem lesz több. Apukával szétmentünk, féltestvért pedig nem szeretnék neki.
22/33 anonim válasza:
Harmat szeretnek, eddig 1 van. Ha sok segitsegem lenne ejjel-nappal, akkor talan tobbet is.
23/33 anonim válasza:
Milyen ember lehet az, aki itt is képes mindenkit lepontozni? :(
24/33 anonim válasza:
Kettőt terveztünk, de három lett. Nem, nem csúszott be, hanem a második baba úgy gondolta, hoz magával még egy embert :-)Szóval ikrek lettek.
De már nem bánom, bár nagyon húzós így, de annyira cukik.Örülök annak hogy így alakult.
26/33 anonim válasza:
Nem anyagi kérdés nálunk.
Meglátjuk, hogyan alakul, négyig jók vagyunk. És vágyunk egy ikerpárra :)
27/33 anonim válasza:
Egyet se szeretnék, tehát értelemszerűen egy sincs és nem is lesz.
28/33 anonim válasza:
Kettőt szeretnénk, egyelőre az elsővel vagyok itthon. Ha se pénz, se egészség, se kor nem lenne akadály én egy harmadikat is bevállalnék.
29/33 anonim válasza:
Ha megtehetném akkor annyit amennyit amennyit csak lehetne. Szívem szerint már 20 évesen szülnék és akár bele férne 6-8-10 gyermek is
30/33 anonim válasza:
Jelenleg 1 van, és majd szeretnék még egyet vagy kettőt. Nem bánnám, ha pl másodjára ikrek jönnének :D de ha egy lesz, lehet megállunk kettőnél. Nagyon a jövő, az első csak 8 hónapos, és nem szeretnék kicsi korkülönbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!