Hány gyereket vállalnál szíved szerint és mennyit szülsz a valóságban?
Figyelt kérdés
Ha az anyagiak, egészséged, stb. megengedné, hány gyereked lenne?2018. máj. 31. 10:43
12/33 anonim válasza:
Egy fiam van nem fogok többet szülni elég komplikált volt a szülés nem kockáztatok. Mindig is egy gyerek volt a fejünkben amúgy is. Viszont egy szebb világba ahol adott minden körülmény én is egészségesebb vagyok és még pénz sem akadály semmilyen szinten abban az esetben 3 gyerek van a fejemben. ☺ Ez így alakult örülök,hogy van egy makk egészséges gyönyörű 9 hónapos fiam. ☺
13/33 anonim válasza:
Kettőt akartunk, most várom a másodikat. Valószínűleg ennyi is marad.
14/33 anonim válasza:
Hármat szeretnénk eddig egy van. Majd meglatjuk mit hoz a jövő.
15/33 anonim válasza:
Hármat szerettünk volna a férjemmel, kettő van, több már nem is lehet eü okokból. Egyszer talán örökbefogadunk, ha nem múlik a 3. utáni vágy.
16/33 anonim válasza:
Szívem szerint 4-et, de legalább hármat, persze jó, ha legalább van egy testvér, de csak egy fiam van, és valszeg nem lesz több gyerekem.
17/33 anonim válasza:
Én mindenképpen minimum kettőt szeretnék. Ha az anyagiak engedik akkor nalam a 4-5 is belefér. 21vagyok így "idoben" is bele férnének. Remélem az első már úton van😇
18/33 anonim válasza:
Egy van, nem is lesz több az egészségi állapotom miatt. Eredetileg is egyet akartam, de néha eljátszom a gondolattal, hogy mégis jó lett volna 2.
19/33 anonim válasza:
Kettőt terveztünk, másodikra meglepetés ikrek jöttek :-)
20/33 anonim válasza:
Kettőt terveztünk, de már az első után rájöttem, hogy ez sokkal jobb, mint gondoltam. Most várom a harmadikat. Szerintem több nem lesz, de már nem merek kijelenteni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!