Akik csaszarral szultek: mennyire erzitek ezt nagy ugynek negativ ertelemben?
Figyelt kérdés
Akar tervezetten, akar surgossegivel, mennyire erzitek ugy, hogy negativ hatassal volt az eletetekre ahhoz kepest, mintha huvelyi uton sikerult volna? Miben hatott ez negativan az eletetekre, es mit csinalnatok utolag maskepp (ha van ilyen, amit maskepp csinalnatok)? Mennyi ido telt el azota, es mikor sikerult feldolgozni, akinek nem volt pozitiv elmeny?
Akinek pozitiv elmeny volt: hogyan/mitol lett jo elmeny?
2018. máj. 23. 09:45
21/24 anonim válasza:
Programozott császárom volt, tudatosan készültem rá, sokat informálódtam előtte. Egyátalán nem volt rossz élmény, gyorsan felépültem. 3.napon már csak bizonyos mozdulatok voltak nehezebbek. Teljesen jó volt ez így.
22/24 anonim válasza:
Semmiben nem hatott negatov elmenyt,surgoseggi csaszarom volt,orultem ,h. A. Baba jol van.kit erdekel ,hogyan jon ki a lenyeg h egeszseges legyen.
23/24 anonim válasza:
3 császármetszésem volt. Az első volt a legkönnyebb, hamar felépültem. Viszonylag jól bár hosszabb időbe telt a felepules. kiderult h osszenoveseim lettek. A harmadik baba nehezen jött össze, azt gondoltuk talán már nem is lesz. Végül megfogant. Császárral született, szétnyilt a hegem, műtét után erősen vereztem, újabb műtétre volt szükség meg az nap... Hála Istennek rendbe hoztak. És bár nagy volt a baj, össze teszem a két kezem h van 3 szép egészséges gyerekem, élünk.. Nagyon nehéz volt felepulni a harmadik császár után, iszonyat fájdalom volt, sérvem lett, újra osszenoveseim lettek (hiába szedték szét) másfél év telt el és még mindig sokat fáj a hasam.
24/24 anonim válasza:
Bocsánat kitorlodott hogy *a második császár után viszonylag jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!