Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapesten fogadott csecsemősn...

Budapesten fogadott csecsemősnek mennyit (vagy mit) illik adni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 19:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%

16:04 A Szent Imrében nem kell betolni a babát a csecsemősökhöz, csak nem viheted ki az osztályról, ablakon keresztül lehet nézni. És ez nem a saját babád érdekében van hanem a többi baba érdekében. Ha a te babád benyel valamit a többiektől és a többi közt van esetleg legyengült, beteges baba, akkor őt meg már küldhetik is az intenzívre. És nem csak a baba miatt. Ott vannak a frissen szült nők, a lehető legrosszabb formájukban, nyúzottan, fáradtak, a ruhájuk vérfoltos, a mellük kilóg mert a szoptatáshoz nem öltözünk be nyakig. Nem kellenek oda vadidegenek nézelődőnek. Akár hiszed, akár nem, évekkel ezelőtt az anyák küzdötték ki maguknak, hogy ne jöhessenek be látogatók.

Senki kívülállót nem engednek be még pénzért sem. Apukából is csak azt akinek a feleségét éppen áttolták a császárról vagy mentek haza és segíteni kellett cipekedni.

A Szent Imrében dolgozom. Tudom, hogy így van, akármit mondtak neked.

Kérdező: A csecsemősök mindent megmutatnak neked pénz nélkül is, csak éppen néma gyereknek... Szólni kell, mondanak időpontot, hogy mikor jó nekik és akkor visszamész és mindent megmutatnak.

2010. jún. 17. 20:58
 22/22 anonim ***** válasza:

Én többek között ezért is választottam a Margit Kh-at. Utánakérdeztem, hogy van-e az osztályon járkálás és itt nincs.

A cscsemősök itt is nagyon el vannak havazva, segítenek, de szólni kell. Ha szólsz, segítséget kérsz, akkor segítenek. Én sokáig gubbasztottam az ágyamon, kínlódtam a szoptatással, aztán bementem az egyik nővérhez, hogy baj van, mert nem megy és pár óra múlva jött egy idősebb hölgy, aki vagy egy órát kínlódott velünk, de azt mondta, hogy addig nem hagyja el a szobát, amíg nem érzem a méhemben a szúrást, amikor a baba rendesen szív. A végén már sírtam, de csak sikerült! :) Szóval szólni kell, mert sajnos arra nincs idejük, hogy járják a kórtermeket és kérdezősködjenek.

2010. jún. 17. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!