Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapesten fogadott csecsemősn...

Budapesten fogadott csecsemősnek mennyit (vagy mit) illik adni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 19:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
ha ugyan úgy végezné a munkáját akkor minek fogadni?! ha minden egészségügyes ugyan úgy végezné a munkáját plusz juttatás nélkül akkor nem kéne 100 ezreket fizetni néha egy szülésért!! és nem vágna pofákat az ügyeletes doki.... erről azt hiszem sokan mesélhetnénk!! Saját tapasztalat hogy a csecsemősök sokszor (tisztelet a kivételnek!!!) le se szarják a frissen szült, kezdő anyukákat és babáikat!!!
2010. jún. 15. 13:02
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

Senki sem végzi ugyanúgy a munkáját, mert nem vagyunk robotok. Saját tapasztalatom szerint vannak olyanok is ebben a szakmában akik utálják a gyerekeket és úgy is bánnak velük, szóval...

A doki és a szülésznő az más tészta. Nekik el kell viselniük a hisztis olykor igen agresszív nőket is, míg a csecsemős a babák közt egész nyugis légkörben van.

Sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak a csecsemősökkel kapcsolatban, valószínűleg rossz helyen szültél.

Én a szakmában vagyok és bár még nem végeztem a sulival nem kevés tapasztalatom van, mégsem találkoztam még soha ilyesmivel amit leírtál.

2010. jún. 15. 13:21
 13/22 anonim ***** válasza:
51%
Most kapaszkodj! Én a Szent Imrében fogok szülni. Itt az a szabály, hogy a bent töltött napok alatt az Édesapa nem láthatja a babát. Téged látogathat bárki, de a babát a látogatás idejére be kell tolni a "közösbe". Amennyiben fogadsz egy csecsemőst, Ő beengedi Apukát esténként a fürdetésnél. Ezt kell megfizetni. Fogalmam sincs, hogy ez szabályellenes-e, de így működik. Azt még nem volt alkalmam megkérdezni, hogy mindezért mennyi pénzt kell adni nekik.
2010. jún. 15. 16:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a Margitban szültem 2x, már 10 éve is úgy volt, hogy csak üvegajtó át lehetett nézni abbaát, nincs kórterm lárótogatás, folyosóra kitolás stb

Azt meg elég gáznak tartom, hogy csecsemős pénzért beenged újszülöttek közé az utcáról, azt a pár napot ki lehet bírni.

Pénzért bármit:-(((

2010. jún. 15. 16:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Én is a Margitban szültem és ott tuti nincs ilyen bejárkálás pénzért. Ez tök gáz. Végülis az én babám egészségét is kockáztataja az az apuka, amikor bejön.
2010. jún. 15. 16:17
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
hagyjuk már..."amikor apuka bejön".... és amikor másnap hazaviszed? Sterilen elzárod? Ki hallott már olyat hogy az apuka napokig nem láthatja az újszülött gyerekét?!
2010. jún. 15. 17:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A saját gyerekét igen, te szerencsés, de amikor amikor egy másik apuka jön haza az építkezésről mocskosan és köhögve, akkor fürdetik az én babámat is a csecsemőosztályon, ahova őt pénzért beengedték.
2010. jún. 15. 17:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen itt erről van szó, hogy akkor naponta akár 20 apuka is bemehet és az már nem mindegy.

Ki tudja ki mit vihet be.

Az újszülöttett sem viszed nagyon emberek közé pár hétig.

2010. jún. 15. 20:35
 19/22 A kérdező kommentje:
Itt arról van szó, hogy első babámat fogom szülni. Sem pelenkázás, sem szoptatás, sem fejés terén nem vagyok gyakorlott. A csecsemősök általában nem érnek rá mindenkivel külön ezeket a dolgokat megtanítani. Akár a munkájuk lenne, akár nem, túlterheltek. Ez van. Igenis nagyon jól fog jönni, ha valaki külön odajön hozzám és megmutatja ezeket a dolgokat. Nem szeretném ha a gyakorlatlanságom miatt nem kapna normálisan a gyerekem enni. Semmiféle "fürdetéskori apuka beengedésről nincs szó". Nekem nem ezért van rá szükségem.
2010. jún. 16. 12:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam az Apukás fürdetést. Azért írtam le, mert nekem sem tetszik ez a fajta eljárás. Ezt annak kapcsán mesélte el a csecsemős nővér, hogy nem ám csak orvost és szülésznőt kell választani, hanem őt is. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezen kívül még felajánlotta, hogy bejön a szüléskor, akkor is, ha nincs beosztva, átveszi a babát a szülésznőtől, ő fürdeti meg, viszi el az első vizsgálatokra. Gondolom, szoptatni és pelenkázni is megtanítana, de ez nálam nem merült fel, mert nem első baba lesz. Szerintem ez korház függő is. Akkor jársz a legjobban, ha megpróbálsz személyesen utána járni, hogy az általad választottban mi a módi.
2010. jún. 16. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!