Szülés után halottatok már ilyenről?
Figyelt kérdés
Bent maradt méhlepény miatti fertőzés, szülés után biztos a halál vagy túl lehet élni2018. máj. 2. 12:52
1/9 anonim válasza:
Igen, hallottam. Túl lehet élni, túl is szokták, viszont előfordul, hogy ki kell venni a méhét az illetőnek.
2/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert feleségem igy járt és most kezelik antibiotikummal a korházba és nagyon meg van ijedve.
2018. máj. 2. 13:01
3/9 anonim válasza:
Megnézik alaposan a szülésznő és az orvos együtt a lepényt, hogy kijött-e az egész. Ha kicist is bizonytalanok, egészségügyi kaparást csinálnak.
Ha valamilyen nagyon valószínűtlen ok miatt bent maradna egy darab, a fertőzés miatt láz, fájdalom egyéb tünetek lépnek fel. Ekkor közbelépnek (műtét, antibiotikum stb.). Ezért is kell a szülésnután pár napot a kórházban maradni.
Ilyenbe legfeljebb az hal bele, aki otthon vagy ambulánsan szül és nem fordul orvoshoz a fellépő tünetekkel.
4/9 anonim válasza:
Jobbulást a feleségednek. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Ő itthon lett rosszul egy hét után de rrögtön mentunk korházba miután rosszul lett láz , szédülés stb. Remélem nem lesz gond.:(
2018. máj. 2. 13:07
6/9 anonim válasza:
Kezelik. Semmi baja nem lesz.
A kamion a biztos halál. Egy fertőzést tudnak kezelni.
7/9 anonim válasza:
Mostanában volt is egy frissen szült kismama gyakorin, aki így járt, és vagy két hétig pánikolt napi szinten, hogy ebbe bele lehet halni. Haldoklóhoz képest elég aktívan fórumozott.
8/9 anonim válasza:
Na akkor én elmondom az én tapasztalatomat. Csütörtökön 1 hete belázasodtam. Nem folyamatosan csak két óra alatt ment fel a hőm és ment vissza normál hőmérsékletre. Pénteken lázmentes voltam szombat éjjel vissza lázasodtam. Vasárnap ügyelet, mert nem hagyot nyugodni. Kiderült a méhem lassabban ürül mint ahogyan a méhszájam zárul. Ezért kaptam rá gyógyszert. Antibiotikumot és méhösszehúzót. Amit elértünk. 0 vérzéstől újra tisztulok. Vasárnap este volt még egy 37.5 hőm azóta láztalan vagyok. Holnap kontrol remélhetőleg azt mondják szépen tisztulok és nem kell műteni. Nem kell bele halni ebbe sem. Viszont gyerekágyba minden apró tünetet komolyan kell venni és nem otthon házi praktikákkal kezlni magunkat. Nem veszik ki a méhem mert szerencsére nincs akkora gyulladás a szervezetembe. Itt az a kérdés kell e kaparni avagy sem. De remélem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!