Volt valaki aki szüléskor elösször kézbevéve a babáját elsírta magát? Persze a boldogság és a megkönnyebülés jele ként? Mert ilyenről senki sem mesél, mindenki csak mosolyog?
Én császárral szültem, mikor kivették a babát, megmutatták egy pillanatra. Fel sem fogtam hogy ő az én gyerekem, nem éreztem boldogságot, csak azt higy na végre túl vagyok rajta, és hogy mikor lesz vège, mikor fejezik be a műtétet, mert majd megfagytam!!!!
A kórteremben mutatta a párom a képeket a lányunkról, hát olyan ronda volt... Piros, ráncos, maszatos, csúcsos fej...
A mütét után másnap voltam izgatott, mikor megnezhettem, ki hozhattak a babám. Nem ismertem meg a gyerekem:)
De akkor sem az a boldogság fogott el, ami most, ha ránézek a gyerekre, hanem csak úgy örültem hogy megvan, semmi baja!
A férjem bőgte el magát, mikor először mellre tettem a gyereket, neki az volt nagyon megható!!!
Másnap voltam izgatott, mikor felkeltem, és elmehettem a gyerekemért.
Én a császárnál voltam így. Amikor végre kint volt, és megmutatták, egyszerűen elbőgtem magam. Az aneszteziológus törölgette a szememet... :-)
Pedig ő már a második volt - mármint második baba, de első császár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!