Mennyire gyakori, hogy természetes szülés közben a kismama bekakil?
Barátnőm bekakilt, azért nem volt épp kellemes neki, főleg a szag.
Én sem kaptam beöntést, annyira hirtelen jött a fiam, de én nem kakiltam be, ezt onnan tudom, h a dokim megkérdezte, h mikor wc-ztem utoljára, mert paráztam, h nem kaptam beöntést, ő meg parázott, h akkor miért nem jött anyag:)
Mondjuk szülés előtt pár nappal csak falatokat tudtam enni, és ment a hasam állandóan.
Nem süllyednél el...
Én beöntés nélkül szültem, nem ment semmi kaki, a húgom kisfia viszont nagy mázlista lesz, bár ő nem belelépett, hanem belecsúszott, ha igaz a sztori.
És itt vannak, semmi bajuk és még csak meg sem szólták érte őket.
Senkit nem érdekel, ilyenkor ez előfordul. De majd rájössz, amikor szülsz :-)
szia!
a második szülésemnél nemvolt idejük a nővéreknek beöntést végezni, a nővér elment a doktornőért és még vissza sem értek én orditottam értük, hogy jön a baba. közben előtte jött más is, nem szégyeltem magam, bár nem volt kellemes. de még mielőtt a lányom teljesen kicsusszant volna, eltakaritották, ugyhogy tisztára érkezett.
Hidd el senkit nem fog érdekelni,hogy ha esetleg kicsúszik az is... én kaptam beöntést,így nem jött semmi váratlan dolog,de igen,előfordulhat. De mesélek valamit:)
Szülésem utáni napon kaptam egy szobatársat,aki szakadt a nevetéstől miközben nézegette a fényképeket,amiket férje csinált szülés közben. persze az ember kíváncsi,megkérdeztem mi olyan vicces. hát megmutatta... szakadtam én is,már amennyire tudtam a gátsebemtől. A kisfia a lábujja hegyétől a füle hegyéig csupa-csupa kaki volt :D miért? mert belekakilt a magzatvizébe,és hát ugyebár az nem jött le róla.. és senkit nem érdekelt akkor és ott,hogy csupa kaki a baba,csak az,hogy végre kibújt,ott van,egészséges és semmi baj.
szóval ne aggódj ezen,teljesen felesleges!
5és fél hós bébi anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!