Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Vörös Zéta?

Dr. Vörös Zéta?

Figyelt kérdés

Ikreket várok, és arra hondoltam hogy a Vörös doktorúrat szeretném meg kérni hogy legyen az orvosom. Kinek mi a véleménye róla? Mennyibe kerül a terhesgondozás illetve rákszürést mennyiért csinál?

Köszi a válaszokat.

24hkm

2018. ápr. 24. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagy egy kicsit elkésve?

Szakmailag nem tartják a csúcsok csúcsának, nekem nem is szimpatikus.

2018. ápr. 24. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Ő a terhesgondozás alfája és omegája. Sajnos az árakra már nem emlékszem.
2018. ápr. 24. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Én hozzá jártam, amíg a gyerekeink nem lettek osztálytársak. Árat nem tudok, mert kollégaként jártam hozzá még a kilencvenes években. Szakmailag nincs vele gond, az emberségét pedig bizonyította, amikor mozgássérült ismerőst vittek hozzá, képes volt szembeszállni a főnökével, hogy márpedig ő nem kínozza kétszer azzal, hogy felmásszon az asztalra, vizsgálat nélkül felveszi, majd fent megnézi.
2018. ápr. 24. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Kedves, mosolygós, a kismamái szeretik. Két hónapot feküdtem a szülészeten iker terhesség miatt, mindig volt egy-egy kedves szava, jó poénja hozzám is, pedig nem voltam a betege. Extra eset voltam, egyszer bent lehetett az uh-n, utána megköszönte, hogy beengedtem, ez szerintem bizonyítja, hogy milyen jószándékú ember. De nem választanám orvosomnak szakmai okok miatt. Minden ok nélkül, úgy hogy saját elmondása alapján se látott az én esetemhez hasonlót, egyik reggel elkezdte mondogatni, hogy a szakmai protokoll miatt szülnöm kellene már. Olyan szakmai ajánlásra hivatkozott, ami már 10 éve sem állta meg a helyét, a nálam alkalmazott koraszülés megelőző módszerekről nem is hallott (de legalább érdeklődve hallgatta az orvosomat,ami szinten pozitívum). Annyira akarta a császárt, hogy már időpontot akart kitűzni rá, nagyon aggódós délelőttöt szerzett nekem a buzgósága miatt. Végül 3 hét múlva lett kitűzve a császárom, a főorvos megkérte, hogy ne avatkozzon bele az esetembe, mivel nincs meg a kellő felkészültsége hozzá.

Viszont rengeteg kismamája van, nem biztos, hogy 24 hetesen elfogad, főleg hogy -nyáron fogsz szülni valószínűleg.

Arai az mr integrity honlapján fent vannak.

2018. ápr. 24. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Félidőn túl, főleg ikerterhességgel gondolkodni az orvos választáson szerintem is késő, persze egy próbát megér. Én inkább olyat választanék, aki UH-z is. Nálam nem az lenne elsődleges, hogy milyen kis aranyos doki valaki, hanem szakmailag mit nyújt.
2018. ápr. 25. 06:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Két éve volt egy vetélésem, épp ő volt az ügyeletes doki akihez kerültem, egyből felvett az osztályra és két napra rá ő végezte el a műtétet. Nagyon nagyon kedves, empatikus, megnyugtató volt. Többször is bejött érdeklődni. Ez volt életem első kórházi "élménye" és mivel 3napot bent töltöttem találkoztam olyan orvosokkal is akik bunkók voltak. Nekem a doktor úr megkönnyítette a kórházi napjaimat az emberségességével. Úgy voltam vele, hogy megtaláltam az igazi orvost aki mellett szülni szeretnék!

Jelenleg terhes vagyok, hozzá járok terhesgondozásra magánba. Nem igazán érzem őt a világ legjobb nőgyógyászának, inkább csak átlagos szakmai tudással és rengeteg empátiával rendelkező orvos. De mivel problémamentes a terhességem,így számomra fontos a légkör, fontos, hogy a szülésnél ne egy idegbeteg állat üvöltözzön velem. Ha meg majd gond lesz, akkor úgyis kikéri más szakember véleményét. Ez megin tcsak pozitívum számomra, hogy beismeri, hogyha valamire nem tud válaszolni és megkérdezi a kollégáit ahelyett hogy hadoválna valamit össze vissza. Nekem megnyugtató az ő személyisége, mégha nem is a legprofibb.

2018. ápr. 27. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

#5-ös!

Zétánál 3 éve kezdtem, ő is ultrahangoz. Terhességet állapít meg és mindig megnézi, hogy rendben van-e a baba.

Genetikait nem csinál, de talán abban dr. Kovács Lajosnál nincs is jobb.

2019. nov. 5. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:

#7-es vagyok. Kaphatnék egy indokot a lepontozásra?

Érdekelne, hogy mi miatt gondolod azt, hogy ez egy haszontalan válasz.

2019. nov. 5. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!