Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Zalaegerszegen Dr. Györe...

Zalaegerszegen Dr. Györe Imrét vagy Dr. Vörös Zétát ajánlanátok inkább első szüléshez? Lelkiismeretesek a magánrendelésre járó betegekkel?

Figyelt kérdés
Pecsételek, Duphastont szedek, hátrahajló méhem van, inzulinrezisztens és túlsúlyos vagyok, orvosilag igazi kihívás... Ha császármetszésre is sor kerülne esetleg, melyikőjüket tudnátok ajánlani?Mindkettőjüknél jártam,és egyformán szimpatikusak voltak. Szeretném, ha az orvosom nem passzolna le az első komplikációnál. Goldfinger és a Horváth Tihamér elvágta nálam magát, pedig szakmailag biztos ott vannak...
2017. aug. 29. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Kettejük közül Zéta egyértelműen. Györéhez akkor sem mennék, ha fizetne érte. Rengeteget voltam a kórházban, sok mindent láttam, tapasztaltam. Gyore egyébként nagyon megosztó. Vagy nagyon kedveli valaki vagy nagyon nem. Én az utóbbi vagyok. Zéta nyugodt, kedves természetű. Mondjuk én nem hozza járok, de mondom sokat voltam a nőgyógyászaton, megismerhettem, hogy ki milyen. Lattam olyan hibakat egyesektől... Es olyan megnyilvánulásokat, hogy dobbenet... Nem ertem, hogy miért lesz valaki nőgyógyász, ha messziről lerí, hogy gyűlöli a nőket.
2017. aug. 30. 05:39
 2/4 anonim ***** válasza:
18%

Én 2hete szültem Egerszegen.

Eleinte nem akartam dokit fogadni, de több ok miatt is úgy éreztem hogy muszály lesz.(vérzések, lepény probléma stb.)

Én a Kadasi mellett döntöttem. 13hetig 6x voltam kórházban, mindíg másik dokinál. Ő volt az egyetlen aki nyugodt, megfontolt, kedves volt az első perctől. Soha nem csalódtam benne, mindent elmondott, igaz elég halkan beszél és nem uhzik úgyhogy azért a kórházba kell menni.

Túlhordtam, rengeteget foglalkozott velem, amikor meglett, kinden nap jött megnézni mi van velünk. Közölte terhesség alatt azt is hogy szabira megy horvátba 1 hétre nem lesz ittjon, utána meg 2hétig még szabin lesz de már itthon nyugodtan tudom hívni.

Györénél szült egy ismerösöm 3 hónapja, neki császár lett a vége, de ő azt mondta hogy a következőt is nála szülné mert ő nem tud rá rosszat mondani.

Zétáról meg annyit hogy kedves aranyos, de annyian járnak hozzá hogy el van havazva, nem biztos hogy úgy tud az emberre figyelni. Meg azért hallottam róla rosszat is.

2017. aug. 30. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:
34%
Szia én is dr Györe Imrét ajánlom. 3x szültem nála. a gyerekek előtt voltak gondjaim, addig csak a kórházba jártam, így szinte a szakrendelésen mindig más doki volt, de Györe volt az egyetlen, aki komolyan vett és utána járt / küldött a vizsgálatokra. Kiderült a problémám oka, szépen kikezelt, és lám mégis csak lehetett természetesen úton - módon gyermekem. Három is. Én nagyon hálás vagyok neki ezért, bátran ajánlom mindenkinek. Az ő rendelésén minden vizsgálatot megtud csinálni, nem kell külön a kórházban várakozni órákig egy uh-ra a kisebbség között, akik hurcolják magukkal a férfi családtagokat. Én ezt többször tapasztaltam, miközben a terheslaborra vártam.
2017. szept. 7. 21:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, időközben megszületett a 4 kilós "kis" fiam, Vörös doktor urat választottam, és nem bántam meg. A babám születési súlyát kb 800 g-mal elkalkulálták, nem számoltak azzal, hogy ekkora lesz, és nem fogom tudni természetesen megszülni, így végül császármetszés lett belőle. A doktor úr nagyon szép munkát végzett, már 4 hét után újra önmagam voltam a műtét után,és továbbra is nőnek érzem magam! A vajúdás előtte felesleges és kilátástalan volt, de ezt nem tudhattuk előre.
2018. máj. 2. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!