Zalaegerszegen Dr. Györe Imrét vagy Dr. Vörös Zétát ajánlanátok inkább első szüléshez? Lelkiismeretesek a magánrendelésre járó betegekkel?
Én 2hete szültem Egerszegen.
Eleinte nem akartam dokit fogadni, de több ok miatt is úgy éreztem hogy muszály lesz.(vérzések, lepény probléma stb.)
Én a Kadasi mellett döntöttem. 13hetig 6x voltam kórházban, mindíg másik dokinál. Ő volt az egyetlen aki nyugodt, megfontolt, kedves volt az első perctől. Soha nem csalódtam benne, mindent elmondott, igaz elég halkan beszél és nem uhzik úgyhogy azért a kórházba kell menni.
Túlhordtam, rengeteget foglalkozott velem, amikor meglett, kinden nap jött megnézni mi van velünk. Közölte terhesség alatt azt is hogy szabira megy horvátba 1 hétre nem lesz ittjon, utána meg 2hétig még szabin lesz de már itthon nyugodtan tudom hívni.
Györénél szült egy ismerösöm 3 hónapja, neki császár lett a vége, de ő azt mondta hogy a következőt is nála szülné mert ő nem tud rá rosszat mondani.
Zétáról meg annyit hogy kedves aranyos, de annyian járnak hozzá hogy el van havazva, nem biztos hogy úgy tud az emberre figyelni. Meg azért hallottam róla rosszat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!