Dr. Vörös Zéta Zalaegerszeg. Ajánlanátok?
Csak ajánlani tudom. Annak ellenére, hogy mi elvesztettük a babánkat, ő volt az egyetlen, aki végig mellettünk volt. Mikor bekerültem szó nélkül elvégezte ő az ultrahangot, szóval ez hülyeség, hogy nem ultrahangoz. Szinte jobban örült az ott látott pozitív eredménynek, mint mi. Nagyon alapos volt.(Mi még fel sem fogtuk, hogy minden rendben).
Mikor napokkal később a kezelések ellenére sajnos már nem volt szívhang, és teljesen összezuhantam, leült mellém az ágyra, és Ő vígasztalt a műtét előtt. Nekem ez akkor mindennél többet jelentett. Főleg azután, hogy az akkori ultrahangos orvos közömbösen közölte, hogy menjek fel, majd művileg befejezik ezt a történetet... Hát köszi.
Összefoglalva, csak őt választanám bármikor.
Ja, és még valami. Ha szabadságon is van, akkor is eléred! Nálam ötösre vizsgázott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!