Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki kért EDA-t az megbánta?...

Aki kért EDA-t az megbánta? Vagy jónak bizonyult?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 21:09
1 2
 11/16 anonim válasza:
60%
Szerintem mindegy mire keszul valaki mert mikor ott van ugyis teljesen atertekeli a dolgokat. En kb belehaltam volna ha nem kapok EDAt... nekem tokeletesen hatott... mikor beadjak apro villam szeru erzesek futnak vegig a labadig es utana erzed mintha hideg csorogna vegig a gerinceden... es hastol lefele lezsibbad... nekem 0ra csokkentette a fajdalmat es csak abbol tudtam hogy fajasom van hogy egesz testemben elkezdtem remegni ami tartott 1 percig kozben a ctg kilengett aztan a remeges elmult es kis szunet...aztan ujra remeges... ctg kileng... majd ujra nyugi stb... kozben fajdalmat nem ereztem. Ellazitja az izmokat is gyorsitja a tagulast kozben meg nem kell meghalni a fajdalomtol... nem tudom mire jo az ertelmetlen martirkodas.
2018. ápr. 11. 17:05
 12/16 anonim válasza:
Az meg mese habbal hogy az EDA miatt nem vajudhatsz ugy ahogy akarsz mert az a tapasztalatom hogy EDA nelkul se ugy vajudsz ahogy akarsz mert hiaba van a szobaba kis labda nagy labda bordas fal meg jakuzzi mert nagyjabol az ido 98%ban a CTG re vagy kotve es igy is ugy is a szuloszeken kell szenvedj.
2018. ápr. 11. 17:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Én nem kérném az tuti. 2x szültem, először simán, másodszor császározni kellett, ezért kaptam a szurit.

Összehasonlítva a kettőt, az elsőnél (problémamentes volt, azt azért hozzá kell tenni), baromira fájt. Nagyon! Nem lehet összehasonlítani semmivel... VISZONT abban a pillanatban ahogy megszületett a kicsi, mintha elvágták volna. A varrás sem fáj, apró szurkálás. Onnantól kezdve boldog gondtalanságban babáztam. :)

A császárhoz ugye kaptam a szurit. Ilyenkor elmondják, hogy amig hanyat fekszel, nem emelheted meg a fejed, mert jön a fejfájás. Persze állandóan felemeltem a fejem ha rajtam volt a kicsi, mindig megfeletkeztem magamról. Utána mikor már tudtunk ülni, a többi császárossal, a kórházi ágyon, csak úgy tudtunk szoptatni, hogy görnyedten, néha akár fél órákat, amig nem jön rendesen a tej, hát ott mindenkinek olyan fejfájása volt, hogy nem győztük szedni a gyógyszereket. Pedig volt aki azt mondta hogy nem, a pici miatt, de ő sem bírta ki. Nekem kb 2 hétig tartott és olyan kínzó volt, hogy nem is tudtam 100%-osan átadni magam a babának.

A másik ami rohadt kellemetlen volt, azt nem tudom hogy a műtét miatt volt, vagy annak is kell aki simán szül de érzéstelenítővel, az a katéter... Na az még egy leányálom, de mondom, az lehet csak a császárosoknak kell.

Amit viszont nem is tudtam... Az itteni válaszokból hallottam először arról hogy befolyásolhatja a szoptatást. Ennek most gyorsan utána is néztem, ugyanis az első babámat 2 éves koráig szoptattam, a másodikat 2 hónapig... Lehet hogy emiatt? Ellenpélda a barátnőm, aki császáros volt és egy évig szoptatott, és szándékosan hagyta abba, de teje még kitudja meddig lett volna.

2018. ápr. 11. 18:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Első gyereknél rábeszéltek,én sem tudtam,hogy a meglévő fájdalomhoz képest még mennyire fog fájni,jó ötletnek tűnt.Valóban nem éreztem semmit,de tényleg semmit.A monitort néztük,hogy mikor kell nyomnom,szóval abszurd volt.Nem számított arra a doki,hogy éjfél előtt megszülök,de bizony 9-kor a lányom már jönni akart,így még túlságosan dolgozott bennem a szer.

Szülés után hetekig fájt a gerincem,nagyon rossz volt,úgyhogy eldöntöttem,soha többé.

2.,3.gyerek 4 kilósan született EDA ,gáz,meg miegyebek nélkül és tökéletes volt.Persze,éreztem a fájdalmat,de ez adott erőt a gyermekeim világrahozatalához.Nem bántam meg.

2018. ápr. 12. 05:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek 😊 végén csak kértem és nem bántam meg 😉
2018. ápr. 22. 18:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked! Mikor szültél?
2018. ápr. 23. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!