Nagyon fáj. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
3 hete szültem természetes úton. Vágtak is illetve szakadtam is. Külső belső varrás is felszivódó. Tükörből már nem látok varratott. Égő, csípő fájdalmat érzek olyan szinten hogy már sírok tőle. A szülés nem fájt ennyire. A legjobban mégse a hüvelyem hanem a végbélnyílásom fáj. Mi lehet az oka? Mivel enyhítsem a fájdalmat?2018. ápr. 6. 23:43
2/11 anonim válasza:
Ezzel orvoshoz fordulj! Ez szerintem fertőzés!!
3/11 A kérdező kommentje:
Jövőhét közepén tudok csak menni orvoshoz ha kapok időpontott. Az az érdekes az egészben hogy inkább a végbélnyílásomnál fáj mint a hüvelyemnél és csak estére jön ki ez az égő, csípő érzés.
Bent tarthatnak a kórházba vagy mit tudnak esetleges fertőzéssel csinálni?
2018. ápr. 7. 10:19
4/11 anonim válasza:
Ha fertőzésed van, bent tarthatnak... és 90%, hogy bent is fognak, ha fertőzés! Apuci mikor járt benned? már csak azért mert bevihetett fertőzést... illetve ha járt benned akkor elől is meg hátul is? Óvszerrel vagy anélkül?
5/11 A kérdező kommentje:
A terhességem kb 5. hónapjától nem volt semmilyen aktusunk. Hátul pedig soha nem próbálkoztunk.
2018. ápr. 7. 14:13
6/11 anonim válasza:
és most szülés után sem volt valamikor? Mondjuk attól függetlenül lehet fertőzés, csak akkor valami más vihette be...:/
7/11 A kérdező kommentje:
Nem volt. Meg akarom várni a szexel a 6 hetes kontrollt és ha azt mondja a doki lehet csak akkor fogunk.
Minden wczés után le öblítettem a sebem. Így napközben nincs is vele gond de rendesen rettegek az estétől...
2018. ápr. 7. 15:32
9/11 A kérdező kommentje:
Nincs rá utaló jeleim.
2018. ápr. 7. 17:39
10/11 anonim válasza:
Van belső aranyér is.. az is tud fájni 😑
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!