Hová tűnik a köldökzsinór a szülés után? Ha elvágják akkor az esetleg egy darabig kilóg vagy visszadugják?
Figyelt kérdés
Számomra ez nem egyértelmű!#köldökzsinór #mi torténik vele
2018. ápr. 1. 21:00
1/12 anonim válasza:
Jáj...
A köldökzsinór a magzatot és a méhlepényt köti össze. Szóval a lepénnyel együtt kijön a maradék zsinór is...
2/12 anonim válasza:
A méhlepényt ia megkell szulni vagy csaszar eseten kiveszik es ahhoz kapcsolódik
4/12 anonim válasza:
A magzatot és a méhlepényt köti össze a köldökzsinór. Amikor megszülöd a méhlepényt, akkor jön ki a "maradék zsinór"
5/12 anonim válasza:
Visszadugják, különben a következő gyereknek nem lesz min lógnia...
😒
Édes jézus, ezeket a kérdéseket ugye valami nyeletlen 10éves teszi fel?
6/12 anonim válasza:
Visszadugják, persze, ha még véletlenül elfelejtik onnantól kezdve ott lóg kifelé az anyukából... 🙄
7/12 anonim válasza:
6-os,a válaszom a kérdés színvonalát tükrözi... Jézusom!
8/12 anonim válasza:
Ez volt már....találj ki mást,másodszorra nem röhögtem. Inkább sírtam...
10/12 anonim válasza:
7-es, a 6-os vagyok, és nem értem miért szólítottál meg, én nem a válaszodat írtam hanem a nagyon kérdezőnek... Irónia volt... De ha ezt magyarázni kell, na az Jézusom... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!