Nyákdugó vagy csak a vizsgálat miatt van barnás folyásom?
Ma vagyok 40 hetes, bent voltam kórházban, ahol megvizsgáltak (elég fájdalmasan), de zárva volt a méhszáj, C2000.
Amikor hazajöttem a bugyimon barnás folyás volt, azóta semmi. de nem az a tipikus kocsonyás jellegű. Szóval, lehet, hogy csak a doki vizsgált erősebben?
Ne izgulj, minden rendben van, nekem is volt ilyen,valószinű, hogy a vizsgálat miatt van, észre fogod venni a nyákdugót, mert az nagyobb mennyiségű lesz, én túlhordtam a Babómat 41+3-ig és így is indított volt!
Kitartást már nincs sok hátra!
8 hetes Kismama
"Cx az cervix, azaz méhnyak. A 3 a méhnyak hosszát jelenti, 3 cm. Az első 0 a külső méhszájat, a második 0 a méhnyakcsatornát, a harmadik 0 a belső méhszájat jelöli. A 0 értékek azt jelentik, hogy zártak. Ha elkezdenek kinyílni, akkor 1, 2, stb. értéket kapnak, attól függően, hogy hány ujjnyira nyiltak ki. Ez a 3000 érték az ideális, a legjobb, legalábbis a terhesség utolsó hónapjáig."
Bemásoltam neked. Tehát ahogy az előbb írtam megrövidült a méhszájad, de még zárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!