36 hetes vagyok. Úgy tudom, hogy már nem lehet szülésznőt fogadni. Tényleg így van? Vagy még azért "titokban" lehet?
Figyelt kérdés
2008. okt. 29. 08:33
1/4 anonim válasza:
Ezt azelőtt kezdték mondogatni,h én szülni mentem volna.Akkor még volt gazdagon szinte mindenkinek.Szerintem kérdezd meg,aztán majd elmondja,ha nem.Amúgy szerintem felesleges.Nem szenvedtem semmiben hátrányt,h nekem nem volt.Pedig még éjszaka is szültem.
2/4 anonim válasza:
Szerintem lehet,de az orvosnak úgyis ott kell majd lenni,pl gátmetszés,varratok stb.Mindenki maga dönt,mit szeretne,én csal orvost fogadtam.
3/4 anonim válasza:
Szerintem még lehet hisz a szülésznőnek kb a terhességed 35. hetétől van szerepe. Keress meg egyet aki szimpatikus a kórházban ahol szülni fogsz és beszélj vele.
4/4 anonim válasza:
Szia! Kórház válogatja, nálunk lehet.
Sokszor az orvos csak a kitolási szakaszban van jelen, előtte a szülésznő foglalkozik veled, ő az elejétől a végéig melletted van, rengeteget segít. Nekem biztonságot ad.
Bátran érdeklődj utána, azzal nem veszítesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!