Miért írják sokan, hogy a 37 hétre szülés az hamar van?
Figyelt kérdés
Értem én,hogy 40 hét a várandósság de szerintem a 37 hét az nincs hamar...akkor már nem koraszülött ...2018. márc. 24. 09:45
11/14 anonim válasza:
Normáll időre született babáról beszélünk 37-42 hét között befejeződő terhesség esetén.
Ebből kiindulva bizony sok babának korai a 37. hét. Hiába nem koraszülött már, de lehet, még 4-5 hétre simán lett volna szüksége odabent.
Én úgy gondolom, a 37 hét teljesen rendben van, ha magától érkezik a baba. De 39. hét előtt lényegében erőszakkal megszüleszteni bizony korai lehet.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen, persze én is a magától beindult szülésről beszélek.. s látod te magad írod,hogy normál idő 37-42 hét.. S ezért nem értem,hogy pl. az utolsó előtti kommentelőnek is beszóltak ,hogy korán érkeztek a gyerekei...
2018. márc. 26. 13:49
13/14 anonim válasza:
Gondolom olyan rosszindulatú nők pontoztak le, mint a kolléganőim voltak... A 37 hét nincsen korán, csak az olyan megkeseredett, irigy, ostoba és közönséges nőknek, akik csak annak tudnak örülni ebben az életben, ha másba beleköthetnek.
14/14 A kérdező kommentje:
Tőlem ment a zöld kezecske 😉
2018. márc. 26. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!