Menstruációs görcshöz képest mennyivel fájdalmasabb a szülés elötti görcsölés?
Menstruáció előtti nap eléggé görcsölök, ehhez képest kíváncsi lennék milyen élesben..
Nekem amúgy elég nagy a fájdalomtűrő képességem, és sokáig nagyon türelmes is tudok lenni.
Összehasonlíthatlan. Nekem nagyon alacsony a fájdalomtűrő kézségem, de tök jól éltem meg a szülést :) Bazira fájt, de tudtam, hogy minden egyes fájással közelebb kerülök ahhoz, hogy végre megismerjem a fiamat. Mi már az aranyórán azt beszéltük a férjemmel (apás szülés volt),hogy alig várjuk a következő szülést, pedig még csak 3 hónapja született a kisfiam :D
És bár sokkal jobban fáj, mint a menstruációs görcs, tudod hogy miért csinálod, ami szerintem irtó sok erőt ad.
Szörnyen tud fájni, de igazából magát a fájdalmat nem tudod felidézni utána csak emlékszel h mit éreztél. Én legalábbis. Vilt h a labaim osszerogytak a fájdalomtól és jött a nem bírom tovább... de aztán mégis. És mikor megszületett a fiam olyan jól esett és ilyan büszke voltam rá h megcsináltuk, hogy az elmondhatatlan. 15 honapos és úton a teso.
Aki meg császárt javasol az tuti nem szült természetesen. Az érzés teljesen jó és szükséges, de ez a fájdalom vele jár! Csak megsúgom h a szülés-születés az egyetlen élettani folyamat ami fájdalommal jar! És ez nem véletlen. Köszönöm nem kerek egy nagy hasi műtétet! Szülni szeretnek nem műtétre menni. Én mar másnap teljesen jól voltam, a gatseb ugyan fajt de egyáltalán nem volt brutal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!