Hm, nekem tényleg erős görcseim voltak, menni nem tudtam. Az én esetemben a havi előtti fájdalom sehol sem volt a szülés előtti görcsökhöz képest
2018. márc. 17. 08:11
2/16 anonim válasza:
Nagyon fiatal koromban annyira erős menstruációs görcseim voltak, hogy volt, amikor a mentő vitt kórházba, semmilyen fájdalomcsillapító, illetve görcsoldó nem használt, egyedül 3 gyógyszert tartalmazó injekció keverék. Szóval akkor gondolhatod, hogy mennyire erősen görcsöltem a menzeszem alatt. Nos, a szülésem előtti görcsök még ettől is fájdalmasabbak voltak. A végére már félig eszméletlen állapotba kerültem tőle, hallottam, amit mondtak, de már válaszolni nem tudtam. Császármetszés lett a vége, mondjuk nem emiatt, hanem mert a fiam nagyobb volt, mint amekkora babát meg tudtam volna szülni, na, de tényleg borzasztóan fájt és jobban, mint a menstruációs görcs, pedig az sem volt annak idején piskóta.
2018. márc. 17. 08:20
3/16 anonim válasza:
Azt szorozd be ugy 3M-val, képzeld el az mennyire fájhat na még attól is rosszabb.
2018. márc. 17. 08:34
4/16 anonim válasza:
Nekem oxitocinnal indítottak, gyorsan 3 percesek lettek, de nem voltak olyan fájdalmasak, mint amilyenekre számítottam. A menstruációs görcsöknél azért sokkal sokkal fájdalmasabbak. És borzasztóan kimerültem.
De ezt elôre nem lehet tudni.
2018. márc. 17. 08:41
5/16 anonim válasza:
Elején alig volt érezhető, még vigyorogtam is, hogy ha csak ennyi, akkor az smafu.
Aztán a kórházban erősödtek a fájások, a mosoly eltűnt.
Kitolás előtt konkrétan le akartam mászni és hazamenni, elmondhatatlan az a fájdalom.
2018. márc. 17. 09:08
6/16 anonim válasza:
nem szültem még de a kommentekből kiindulva lehet, hogy akinek alapvetően fájdalmas görcsei vannak menstruációkor, azoknak erősebb fájdalmai vannak szülés előtt?
2018. márc. 17. 09:12
7/16 anonim válasza:
Nem függ össze, utolsó.
Amúgy igen, a többiekét osztom is: olyan erősek hogy azon gondolkodtam létezik ekkora fájdalom?
2018. márc. 17. 09:50
8/16 anonim válasza:
Köze nincs a menzeszhez, elmondhatatlan fájdalom.
2018. márc. 17. 11:24
9/16 anonim válasza:
értem, köszi
2018. márc. 17. 12:22
10/16 anonim válasza:
Nagyon görcsölős vagyok, volt hogy nem bírtam felállni se.
Na a szüléskor nem ilyen jellegű érzésem volt, hanem mint egy durva hasmenéses éles görcs(annál kb 20szor erősebb mint a legrosszabb hasmenéses görcs)
Plusz a hátam fájt, mintha egy nagy és éles tárgyat döftek volna a fenekembe.
De hogy valami pozitívat is mondjak: gondolom tudod hogy nem folyamatos a fájdalom, hanem szünetek vannak, és egy fájás kb másfél percig tart... Azért így kibírható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!