Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mensi jellegű görcsölés...

Mensi jellegű görcsölés jelezheti a szülés kezdetét?

Figyelt kérdés
December 30-ra vagyok kiírva és már kb fél órája mensihez hasonló görcsölgetéseket érzek az alhasamban. Ez jelezheti a szülés kezdetét? Sajnos választott orvosom nincs, mert menet közben kórházat kellett váltanom költözés miatt.

2014. dec. 25. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Jelezheti azt is, de lehetnek jóslók. Zuhanyozz le és ha elmúlik, akkor csak jóslók voltak.

Én 36 hetesen 24 órán át jóslóztam, ráadásul szabályosan jöttek, de a meleg vízre mindig elmúltak.

2014. dec. 25. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Meleg zuhany és ha elmúlik akkor jósló, ha viszont rendezettebbek lesznek a fájások, rendszereződnek, akkor vajúdás. Nekem mondjuk a 36. héttől voltak jóslóim, de nem is görcs volt inkább olyan hullámban jöttek a "fájások", ami most már tudom kismiska volt nem fájás.Könnyű szülést, és vajúdásnál ne állj ellen, próbáld elképzelni hogy tágulsz és próbáld elengedni magad ami nehéz, de gyorsabb a tágulás. Boldog Karácsonyt!
2014. dec. 25. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:

En mara vagyok kiirva es szoktam neha erezni gorcsolest, ugy 2-3perc hosszan de nagyon gyenge..

Ket napja 3oran at 10percenkent kemenyedett a pocim, de ennyi.

Soha nem volt joslom, se semmim.. Semmi jele a babanak ,de en mar nagyon szulnek mert nagyon kenyelmetlen mindkettonknek..

2014. dec. 25. 16:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Már én is nagyon szeretnék szülni, sehogy sem jó semmi, és még a migrénes is rosszabb lett a más állapot alatt. :S Nagyon várjuk már :) Könnyű szülést :)
2014. dec. 25. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!