Látogatási tilalom, apás szülés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
39+3 napos terhes vagyok. Ma adott ki felhívást a kórház, ahol szülök, hogy holnaptól az influenza járvány miatt látogatási tilalmat rendel el, ez mellett az apás szülést is akkor engedélyezik, ha az apa be van oltva és erről orvosi igazolást visz, amiben az is szerepel, hogy nincs influenzás megbetegedése.
Sajnos a párom nincs beoltva. De holnap bemegy az orvoshoz felveszi az oltást, ezen kívül kér igazolást, hogy nem beteg, nincs tünete sem.
Szerintetek így beengedik a szülőszobába?
Nagyon el vagyok kenődve ez miatt :(
2018. febr. 21. 19:44
11/12 anonim válasza:
Hát nem is értem
Ez az időszak mindig influenza szezon...
Tavaly februarban szültem a Férjem mar december közepén felvette az oltást és a szülészetre csak az igazolás bemutatásával jöhetett be.
14 nap legalább...
12/12 anonim válasza:
én ősz elején szültem, és akkor se, azóta se, sohase hallottam ilyet,hogy csak oltott apukák mehetnek be a szülésre. Ezzel azt akarom mondani, hogy talán ha a 38 szórólap közül az egyikre ráírnák, akkor az anyukák sem lepődnének meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!