Mi lenne a helyes reakció arra, ha egy kismama azzal megy be a szülésorvoshoz, hogy ő császárt akar és meg se próbálja lebeszélni róla?
Csak kíváncsi vagyok, hogy ebbe a helyzetbe hogy kellene reagálni. Nem kamu, (sajnos) családtag az illető hölgy kismama :/ Róla annyit, hogy elszánt, magabiztos, pénzt nem sajnál és ami a legmegdöbbentőbb -legalábbis számomra-, hogy szakmabeli (csak kutató). Nagyon sikeres ember, gondolom kb eddig nem nagyon volt olyan, amit ne ért volna el. A fülem hallatára mesélte valakinek, nagyon meglepődtem, de hogy a sztori vége végülis mi lett, már nem derült ki.
Csak ötletet adott a kérdéshez, erre hogy kellene reagálni? Ami számomra még hátborzongatóbb, hogy ő egy orvos végzettségű ember...
Nekem meg az a megdöbbentő, hogy nem látod az egyértelmű tényeket amögött, hogy egy szakmabeli (nem CSAK kutató - a kutatók általában mélyebben benne vannak a témában, naprakészebbek) miért szeretne császárt...
Amúgy nekem is az volt, egy pillanatra nem bántam meg, és a (fiatal, külföldön előadó) orvosomat sem kellett győzködni, elmondtam, miért szeretném, látta, hogy képben vagyok, egy rossz szava nem volt.
Mert az bizonyára senkinek nem okoz traumát, hogy egyik pillanatról a másikra kikapják onnan...
A szomszédom azért hordja tornára a babát, mert az orvos szarul szedte ki és megsérült a nyaka - mondjuk ő nem válsztotta a császárt, hanem nem engedték rendesen szülni
Na mindegy is, a 2 tábor sosem fogja tudni meggyőzni a egymást, de azért jó, hogy már ott tartunk, hogy ennyi mindent rá lehet fogni a TERMÉSZETES születésre 😅
Van a Hadas Krisztina musor, az egyik reszben volt egy lombikos baba.
Csaszar volt, es a tv- ben a szulesz foorvos ezt mondta : " tervezett csaszar lesz, mert nem kockaztatjuk a normal szulest a nehezen osszejott babanal "
Ez azthiszem mindent elmond, ahogy igy nyilvanosan nyilatkozta a musorban.
"Nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy a szülés után már semmi nem lesz olyan, mint azelőtt. Vannak nők kivételes adottságokkal, akikre ez nem igaz."
Hát pedig nálam minden ugyanaz hüvelyi szülés után és kizártnak tartom,hogy kivételes adottságoknak köszönhessem,egyszerűen csak hagytak vajúdni,és a saját ütememben szültem meg a lányomat,mindenféle erőltetés és félelem nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!