Mi lenne a helyes reakció arra, ha egy kismama azzal megy be a szülésorvoshoz, hogy ő császárt akar és meg se próbálja lebeszélni róla?
Csak kíváncsi vagyok, hogy ebbe a helyzetbe hogy kellene reagálni. Nem kamu, (sajnos) családtag az illető hölgy kismama :/ Róla annyit, hogy elszánt, magabiztos, pénzt nem sajnál és ami a legmegdöbbentőbb -legalábbis számomra-, hogy szakmabeli (csak kutató). Nagyon sikeres ember, gondolom kb eddig nem nagyon volt olyan, amit ne ért volna el. A fülem hallatára mesélte valakinek, nagyon meglepődtem, de hogy a sztori vége végülis mi lett, már nem derült ki.
Csak ötletet adott a kérdéshez, erre hogy kellene reagálni? Ami számomra még hátborzongatóbb, hogy ő egy orvos végzettségű ember...
Sajnalom utolso. De legalabb nem lett a babanak baja. Sajnos a baratnom ugyanigy jart, oxigenhianyos lett a fia, 7 eves es vegetal.
Hatha otthon is kerheto lesz egyszer a csaszar, es nem lesz annyi oxigenhianyos, fogyatekos gyerek.
Bírom ezt a jajj de jó császárt, aztán ha ott lesz valami gond, vagy pl az orvos véletlenül megvágja a babát akkor meg vinnék akasztani...
Én azt, hogy nyugaton kérhető a császát tényleg nem a "fejlett" orvostudománynak tudom be, hanem a 'pènzért bármit' hozzáállásnak
Előző, nyugaton nem kel lefizetni az orvost hogy császár legyen, egyszerűen ez van a törvényben, ennyi.
Ezt a nagy hasi műtét dolgot meg el kellene már felejteni, a császár egy teljesen általános rutinműtét, 30 perces, egy 15 cm-es vágás a bikini vonal alatt. Ennél még egy fogtömés is több ideig tart.
Ez akkor is hülyeség! Akkor az ember vágassa le a melleit, mert jajj mennyi embernek van mellrákja és mi van ha nekem is az lesz?
Ez a női mivolt dolog meg - attól nő valaki, hogy szép és kívánatos a mocsodája?
24# én meg annak tudom be ezt a csaszart kérésre hozzáállást, h igen dönthetek a testemről.( és a babáknak semmi bajuk a császártól,ez bizonyított teny)
De altalaban, olyanok irnak/mondanak ilyet.mint Te , akik nem szakadtak annyira h egy eletre tonkrementek,vagy legalabbis nem szenvedtek evekig, vagy nem lett bajuk a gyerekuknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!