Melyik utan rosszabb kakilni? Csaszar vagy termeszetes szules?
Meg nem vagyok terhes de mar rettegek tole. Biztos vagyok benne hogy ha termeszetesen szulok gatmetszesre lesz szuksegem, igy inkabb a csaszart valasztanam....
Viszont az en problemam az az, hogy felek higy utana hetekig nem tudok majd rendesen kakilni. Mi utan rosszabb / hosszabb ideig rosszabb kakilni? Csaszar vagy gatmetszes?
Es meg annyi, hogy most is rettenetesen szuk vagyok ami nagyon megneheziti a szexet, nem tudom, hogy a gatmetszes utan mennyivel lenne rosszabb a helyzet?
Akkor en most biztatoak kicsit.
Az elso terhessegem alatt veig kinlodtam a szekrekedessel, az aranyerem is kijott a szules elott ket hettel. Epp a szulesre csillapodott le, de nagyon feltem, hogy utana rosszabb lesz.
Hogy, hogy nem, de nem jott ki kitolas alatt sem, illetve gatvedelemmel szultem, igy nem is varrtak. Szules utan rengeteg vizet megittam es valamilyen szirupot is kaptam, ami enyhe hashajto. Masnap nsemmi gondom nem volt, olyan konnyen ment a dolog, mint egesz terhesseg alatt kb 1x sem.
A masodik terhesseg alatt nem jott ki az aranyerem, oda is figyeltem vegig az evesre (keves szenhidrat, sok rost, sok viz). Szinten gatvedelemmel szultem, egyaltalan nem lett aranyerem es ugyan az elso kakilas nehezebben ment (nem ettem/ittam sokat az elso ket napban, lelassult az anyagcserem), de nem szenvedtem vele.
Felesleges emiatt elore aggodnod, az aranyeret nezesd meg orvossal, lehet, hogy megmutik. De elotte olvass utana, kerd ki orvos velemenyet, mert megfelelo dietaval, illetve eletmoddal kordaban tarthato. En is sokat szenvedtem vele, de amiota odafigyelek, azota 8 ev alatt kb 2x jott elo a problema. (Akkor is amiatt, mert nem figyeltem oda hetekig.)
17#es vagyok
Nekem amúgy a narancslé segített sokat, meg a 2az 1ben kávém tejjel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!