Mitől van az, hogy mostanában szinte bűnös dolognak számít ha egy kismama vékony marad, szülés után úgy néz ki mintha nem is szült volna?
Szerintem nem az a gond, hogy vékony maradt, hanem hogy mutogatja magát: Lám-lám, milyen vékony maradtam még terhesség után is.
Kinek mi a fontos a baba születése után.....
Ez nem csak mostanában van így. 30 éve is így volt; hogy a játszótéren a többi anyukák, nagymamák kérdezgették, hogy tényleg az én gyerekeim? Mind? Mert nincs olyan "tisztességes anya alkatom". És szerintem nem is rosszindulat. Mert ahogy beszélgettünk, és látták, hogy mit, hogyan eszünk, stb. utána már csak arról beszéltek, hogy milyen szerencsém van. És biztos igazuk volt, akkor nem is nagyon gondolkodtam rajta, nem is figyeltem rá. Volt más dolgom elég, nem is tudom.
Pedig pocakosan majd 20 kilót híztam, de nem is látszott. És utána 5 kilóval lettem több a lánykori súlyomnál, és úgy maradt, nem is igazán törődtem vele, csak azzal, hogy a ruhatáram hordani tudjam.
Szerintem nem irigységből mondják, csak azt gondolhatják, hogy nem ehet rendesen, és akkor a gyerek sem kap rendesen enni. Beszélgetni kell, és tisztázódik, szerintem.
De mit kell buszkelkedni azzal, ha valaki sovany, nem ertem. En is az vagyok, mint mar korabban irtam. Sportolok, igy a labam, fenekem nem rossz masok szerint, en meg hiznek vagy 10 kilot.
Miert magamutogatas, ha egy telt no sem bujik el?
Elég sokan szültek a környezetemben, de senki nem hízott el. Akin maradt plussz kiló az max 5 kg. Én nem nevezném elhízásnak, de van aki igen.
Tény, hogy a terhesség megváltoztatja a testet. Narancsbőr, lógó has, friss hegek, ez mind kilótól független dolgok. A natur fotókon ezeket látod. És 4 héttel a szülés után csak photosopolva vagy fekve lesz lapos a hasa egy nőnek. 99%-nak 2-3 hónap a minimum, amíg ez rendeződik.
Az anyagcsere lassulása miatt egy pár kg hízás szerimtem nem gond. Nem tartom természetesnek, hogy ahogy kiderül a terhesség, egyből elkezdje mindenki a szénhidrát diétát, csak nehogy 50 kg fölé menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!